pale teške riječi

Supruga Domagoja Vide 'zaratila' s pratiteljicom: 'J***** si ti odvjetnica. Tjeraj s profila!'

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivana Vida
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Ivana VIda
Foto: Instagram
Ivana Vida
01.12.2018.
u 10:43
Ivana Vida pobjesnila je zbog komentara o suprugu Domagoju.
Pogledaj originalni članak

Ivana Vida opako je 'zaratila' s jednom pratiteljicom na Instagramu. Suprugu Domagoja Vide isprovocirao je komentar u kojem izvjesna pratiteljica osvrnula na Domagojev izgled. - Moraš imati želudac za spavati s ovakvim, iako bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je - napisala je jedna djevojka u komentaru ispod fotografije na kojoj Ivana pozira sa suprugom. 


Iako se ni sama tome nije nadala britka Ivana brzo joj je odgovorila. -Natasia, šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od 7:00 ujutro i 'čačkaš', je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila - napisala je Ivana. 

Prepirka tu nije stala. Nepoznata djevojka uzvratila je Ivani što je bivšu Miss dodatno razbjesnilo. -Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. A na tvom mjestu ne bih odgovarala na komentare okolo, frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al' vidim da te ovo pogodilo, oprosti - napisala je pratiteljica. 

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Ivana VIda

- Misliš ja diplomirani farmaceut? A j***** si ti odvjetnica kad 'briješ'! Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca - poručila joj je Ivana. U komentarima su joj mnogi pružili podršku, ali i ispriku. 


- Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da prorade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imati lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam - zaključila je Ivana koju na Instagramu prati 102 tisuće pratitelja. 

Pogledajte i koje su najljepše glumice Hollywooda lice uništile botoksom. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 81

80
8.000 eura, 8.000 eura!
10:56 01.12.2018.

Instagram, FaceBook, Twitter su pošast modernog doba. Pogotovo u rukama snobova, kriminalaca i ostalih poremećenih korisnika. A riječ prijatelj po meni znaći nešto sasvim drugo nego "prijatelji" sa društvenih medija.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:57 01.12.2018.

Ljepota je prolazna, glupost je beskrajna.

Avatar poljicanin
poljicanin
12:21 01.12.2018.

Pošto sam pretežno na strani inteligentnih osoba smatram da je odvjetnica u pravu.