Ljubav je na selu

Susret farmera i kandidatkinja bio je pun iznenađenja i šokova

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
13.03.2019.
u 08:56
Na ovaj susret, piše RTL, neke dame su stigle u nadi da će izbjeći sukobe, a neke su došle izgladiti sve račune s ostalima.
Pogledaj originalni članak

Deseta sezona showa "Ljubav je na selu" uskoro se bliži kraju i farmeri i njihove kandidatkinje okupili su se sinoć na završnom okupljanju.

Na ovaj susret, piše RTL, neke dame su stigle u nadi da će izbjeći sukobe, a neke su došle izgladiti sve račune s ostalima i pitati svoje odabranike sve što je među njima ostalo neriješeno. Marijana je tako podsjetila Rasemu da je obećala na zadnjem okupljanju svima otkriti jednu tajnu o sebi. Rasema je samo rekla da je zaljubljena i da su ona i Marko sve nesporazume izgladili. Kandidatkinje koje su boravile kod farmera Ljube bile su rječite o boravku kod Ljube.

Violeta je rekla da je on simpatičan ali ne želi više ništa imati s njim, a Vera je jedva čekala da ga vidi. Pravo iznenađenje sinoć je doživio Boris. Na susret farmera nije stigla Valerija, a Maja-Paola komentirala je kako Valeriji prepušta Borisa. Leonida je bila razočarana što je Boris nije odabrao za svoju srodnu dušu iako je ostala zadnja na farmi. Između Jovana i Ružice odnosi su se zahladili dok su bili na romantičnom izletu na Plitvicama.

Jovan je doživio veliko iznenađenje jer je na okupljanje došla jedna povratnica. Naime, Ivana Matić želi opet osvojiti Jovana nakon što ju je bolest spriječila da boravi na njegovu imanju. –  Možda ga zavedem, možda idem na farmu – rekla je Ivana.

– Toliko je djevojaka željelo biti s tobom, moj Jovane, a na kraju ćeš ostati sam! – rekla je voditeljica Marijana Batinić Jovanu i dodala je kako ga može spasiti samo Ivana koja se iznenada pojavila.

Najviše je treme imao Željko kojeg su njegove dame, predvođene Ružom, obasule škakljivim komentarima čim je sjeo za stol. Željko je priznao da mu se sviđa Maja i da ju je posjetio u Čazmi, a posjetila je i ona njega u Istri. 

– To što sam posjetio Maju, ne znači da prema njoj osjećam nešto više – rekao je Željko. Jovan je sve iznenadio priznanjem kako mu je bilo stalo  do Ružice ali sada više nije. 

– On je idealan muškarac za mene, a ja sam žena za njega – uzviknula je Ivana, priznavši da je primijetila Ružičinu ljubomoru za stolom.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PL
plavi123
09:36 13.03.2019.

Maja-Paula? Hahahahaha