Prošlost

Suzana Mančić: On je dio mog života koji niti mogu niti želim izbrisati

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Suzana Mančić
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
05.02.2022.
u 22:00
Bivša loto djevojka otvoreno je pričala o svom prvom suprugu i njihovom razvodu te u kakvom je odnosu on s njihovim kćerima.
Pogledaj originalni članak

Najpopularnija loto djevojka Suzana Mančić u sretnom je braku s grčkim poduzetnikom Simeonom, a prvi put se udala 1898. godine za Nebojšu Kunića s kojim ima dvije kćeri. Iz tog braka nema previše lijepih uspomena jer ju je bivši suprug često omalovažavao i kako je jednom prilikom rekla, govorio je da ga nije vrijedna. Iz tog braka izašla je s manjkom samopouzdanja i depresivna i u jednoj emisiji nedavno je ispričala nešto više o svom razvodu.

- Muž i ja smo, jednostavno prestali razgovarati. Između nas je zavladala tišina i počela se razvijati distanca. Čujem se sa njim bez obzira na to što smo se odavno rastali. Nikada se nismo svađali, naš razvod je protekao u miru i mislim da je tako trebalo biti. Natalija i Teodora se redovito čuju s ocem, nijednog trenutka nisam utjecala na to da na bilo koji način narušim njihov odnos. Ne spominjem ga često u javnosti, jer on ima svoj život. On je dio mog života koji niti mogu niti želim izbrisati - prenosi Dnevni avaz. 

Njezin drugi brak je brak na daljinu jer Suzana živi u Beogradu, a njezin suprug je u Grčkoj. - Mi smo 21 godinu skupa, ali ne živimo zajedno. Da živimo zajedno iskre bi frcale, ali bi našli načina da se pomirimo, barem se nadam. Ovako funkcioniramo odlično - rekla je Suzana Mančić u jednom intervju nedavno. 

VIDEO Premijer Andrej Plenković i supruga Ana očekuju treće dijete

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Apsalar
Apsalar
09:34 06.02.2022.

Ako se udala 1898. onda joj je Manolić bio kum?

KR
Kreso1969
08:48 06.02.2022.

123 g braka, svaka cast, al na daljinu, valjda zato. Mozete lu saznati starost supruznka, hvala.

Avatar brons
brons
09:25 06.02.2022.

Udala se 1898?