Loto djevojka

Suzana Mančić se prisjetila početka karijere i honorara: "Bila sam jako smiješno plaćena"

Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Suzana Mančić
Foto: tomislav miletić/pixsell
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Suzana Mančić
Foto: Instagram
04.11.2021.
u 12:40
Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić (64) progovorila je o danima popularnosti i plaći koju je primala kada je bila jedno od najomiljenijih lica televizije.
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih loto djevojaka Suzana Mančić (64) progovorila je o danima popularnosti i plaći koju je primala kada je bila jedno od najomiljenijih lica televizije.

-Bila sam jako smiješno plaćena zato što je televizija tada plaćala po minuti. Stalno su me zvali kada se nešto trebalo izvlačiti. U to vrijeme sam bila popularna, žao mi je što sam otišla nakon četiri godine- ispričala je Suzana, pa otkrila da kada su ju pozvali nije znala što je Loto, ali su joj potom objasnili da se treba nasmijati i pokazati broj, a iako je prva emisija prošla "nijemo" ubrzo su svi počeli pratiti Loto koji je postao senzacija.

Suzana se osvrnula i na studiranje, a iako joj je u nekim trenucima bilo teško odlučila je da će završiti školovanje.

-Završila sam prvu godinu lako, druga je već bila teža, treća katastrofa! Nosila sam knjige sa sobom u Australiju i Ameriku, ali uzalud. Ne možeš putovati svijetom i učiti- otkrila je Mančić pa se prisjetila i svoje pjevačke karijere.

-Bila sam na turneji s Mikijem Jevremovićem kojem sam bila prateći vokal i tako je počela moja solistička karijera, a kako sam ušla u svijet televizije ne znam ni sama. U to vrijeme svi su imali omladinski program i redakciju. Mene su poslali na festival gdje sam dobila nagradi i tako je sve krenulo- prisjetila se Suzana.

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 20 Alan Hržica: “Na našim koncertima su ljudi, Bog i ja.”
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.