Novi dečko

Suzana Štimac na Facebooku priznala vezu s Damirom Milačićem

Foto: Facebook
štimac1
Foto: Facebook
štimac
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
štimac1
01.09.2010.
u 13:16
Suzana, bivša supruga Igora Štimca, na svom Facebook profilu objavila je fotografije sa svojim novim dečkom, bivšim košarkašem Damirom Milačićem.
Pogledaj originalni članak

Suzana, bivša supruga Igora Štimca, na svom Facebook profilu objavila je fotografije sa svojim novim dečkom, bivšim košarkašem Damirom Milačićem. 

Suzana Štimac već je u nekoliko navrata demantirala tračeve vezane uz svoj privatni život nakon razvoda, a sada je, rekla je jednom portalu, odlučila potvrditi da je već nekoliko mjeseci u sretnoj vezi, ali i da ne želi razgovarati s novinarima o svojoj ljubavi.

Suzana i Igor Štimac razveli su se prije godinu dana, a nogometni trener i bivši nogometaš sada je u vezi s mlađahnom Lanom Bucat.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

DA
damirtankovic
01:21 03.09.2010.

A lipoteeeeeeeee...

DU
duvno
14:32 01.09.2010.

OVO JE PRAVA KUCANJA - ovo su vjerni supruzi i vjerne žene A djeca ....da stvarno ...imaju po 2 mame i 2 tate ( već viđeno u kinima) Bože čuvaj i sačuvaj nas od ovakvih roditelja.....ne sudim nikoga, samo molim se za one naše obitelji da ustraju u ljubavi i poštivanju braka....

VI
vidimškoj
14:36 01.09.2010.

Pa mi smo katolici,zar ne ??????????????????????????