Težak period

Sve je iznenadila objavom da se razvodi, a sad je otkrila nove teškoće

Foto: profimedia
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: profimedia
26.06.2020.
u 10:37
Glazbenica Kelly Clarkson kaže kako je važno javno govoriti o mentalnom zdravlju te je priznala kako se i sama bori s depresijom.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Kelly Clarkson u svojoj emisiji "The Kelly Clarkson Show" ugostila je Demi Lovato i jedna od tema koju su u razgovoru otvorile bila je i tema mentalnog zdravlja. Kelly, koja je nedavno objavila da se nakon sedam godina braka razvodi od supruga Brandona Blackstocka, priznala je kako se i ona poput Demi bori s depresijom.

– Volim kod tebe što si otvoreno pričala o svom mentalnom zdravlju. Nas dvije imamo sličan problem, jer i ja bolujem od depresije – rekla je Kelly. Naglasila je kako je važno da se o tome govori u javnosti jer postoje ljudi koji imaju slične probleme kao njih dvije i sigurna je kako se kroz priče i iskustva drugih takve osobe mogu osjećati manje usamljene u svojoj borbi s depresijom. – Rad na mentalnom zdravlju zahtjevan je proces i dug proces – izjavila je Kelly, a Demi joj je poručila kako se divi njezinoj hrabrosti i neustrašivosti.

Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: Press Association/PIXSELL
Demi Lovato
Foto: Press Association/PIXSELL
Demi Lovato
Foto: Press Association/PIXSELL
Demi Lovato
Foto: Press Association/PIXSELL
Demi Lovato
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: PA/Pixsell

– Ti si mi uvijek bila uzor – kazala joj je Demi. Objavila je da se ona i suprug razvode, no Kelly nije htjela iznositi razloge zbog kojih joj je propao brak u kojem su ona i Brandon dobili dvoje djece. Vjenčali su se u tajnosti 2013. godine, a Kelly je svadbu pripremala mjesecima i za vjenčanje je skinula osam kilograma kako bi zablistala u vjenčanici.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.