Mlada studentica

Sve zbog Justina Biebera – Smršavjela čak 55 kilograma i postala poželjna!

Foto: Instagram
Sve zbog Justina Biebera – Smršavjela čak 55 kilograma i postala poželjna!
12.03.2014.
u 19:09
Studentica Bryanna Debinder zgodna je mlada 20-godišnjakinja koja će jednog dana biti psihologinja...
Pogledaj originalni članak

Studentica Bryanna Debinder zgodna je 20-godišnjakinja koja će jednog dana biti psihologinja. Velika je obožavateljica Justina Biebera te školski dokaz uzrečice "sve se može kad se hoće". Naime, Bryanna je smršavjela čak 55 kilograma da bi impresionirala svog velikog idola – Justina Biebera.

Kako je ispričala za Daily Mail, godinama je na njegovim koncertima gledala kako iz publike izvlači mršave, zgodne djevojke na pozornicu pa je jednog dana poželjela biti jedna od tih djevojaka. Nakon što ga je jednom prilikom srela na radijskom natjecanju, odlučila se na dijetu. Podvrgnula se drastičnim dijetama samo kako bi Justinu zapela za oko. Imala je 120 kilograma, a danas, pet godina poslije, teži 65 kilograma.

Postigla je to, kaže, tako što je iz temelja promijenila prehranu. Iz hladnjaka je izbacila sve što deblja i počela se hraniti voćem i povrćem. Uz zdraviju prehranu, Bryanna je putem YouTubea pronalazila vježbe koje su joj pomogle da svoje tijelo dovede u formu. Nikad nije imala dečka i kaže da je zaljubljena u Justina, koji joj je promijenio život.

>>'Procurilo' svjedočenje Justina Biebera, poludio na pitanje o Seleni Gomez

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BA
baniček
20:32 12.03.2014.

mislim da mali ne bi trebao puno razmišljati, nego navaliti na prelijepu curicu...svka čast, da te bar hoće malo "hopa cupa"