Spavao sa sedam žena

Svi Leonardovi anđeli: Četvrta ljepotica VS-a pala na glumca

Foto: Press Association/PIXSELL
leonardo dicaprio
Foto: Pixsell
leovi andeli (1)
Foto: Pixsell
leovi andeli (1)
Foto: Pixsell
leovi andeli (1)
Foto: Pixsell
leovi andeli (1)
11.06.2013.
u 09:48
Toni Garrn 20-godišnja je njemačka manekenka s kojom se Leo želi smiriti. Ipak, prije toga spavao je u Cannesu sa sedam žena.
Pogledaj originalni članak

Da je Leonardo DiCaprio igrač, znaju svi. No, da je spavao s čak sedam žena za vrijeme trajanja festivala u Cannesu, mnogima je impresivno, piše Showbiz Spy. – Nevjerojatno je, čak i za njega. Sve su zgodne mlade djevojke, manekenski tipovi, baš kakve on voli. Ne treba se ni truditi, slijede ga uokolo, rekao je izvor blizak glumcu. Koliko lijepo mu je bilo, dokazuje i činjenica da nije došao na australsku premijeru "Velikog Gatsbyja" jer se želio ostati zabavljati na jahti u Francuskoj.

– Leo zna prirediti zabavu. Svi znamo da imamo zašto doći kada Leonardo zove, dodao je izvor. Unatoč ženama i zabavljanju, prijateljima se pohvalio kako se odlučio malo smiriti i skrasiti, i to s još jednom ljepoticom Victoria's Secreta, 20-godišnjom njemačkom manekenkom Toni Garrn. I ona je boravila u Francuskoj, odmarala se s njim u društvu, a kako je prihvatila njegovo ljubakanje, nije jasno, no očito ga je osvojila.

Budući da je anđelica VS-a, ne čudi što se DiCaprio odlučio smiriti. Njegov fetiš na seksi manekenke poznat je već odavno. U "Leonardove anđelice" spadaju i Gisele Bundchen, Bar Rafaeli, Erin Heatherton, koje su sve njegove bivše djevojke. Sada je na redu 4., i najmlađa Toni. Ljubav prema manekenkama ovaj legendarni glumac gaji još otkako je kao mladić ljubio prekrasnu Helenu Christensen.

>>DiCaprio pozvao k sebi R. Pattinsona na oporavak od prekida

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.