crkveno vjenčanje

Svojoj Raquel ću ispuniti želju i dogodine je odvesti pred oltar

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivan Rakitić
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivan Rakitić
15.07.2014.
u 08:06
Nogometni reprezentativac boravio je kratko s kćeri Altheom i suprugom u Dalmaciji, a već danas se vratio svojim obvezama
Pogledaj originalni članak

Poslije ispadanja sa Svjetskog nogometnog prvenstva našem reprezentativcu Ivanu Rakitiću situacija i nije bila toliko crna.

Potpisao je ugovor za jedan od najvećih svjetskih klubova, Barcelonu, te se ovog ljeta s obitelji, suprugom Raquel i kćerkicom Altheom seli iz Seville, gdje je dosad igrao u Gaudijev grad.

No, prije toga, kratko je uživao na moru u Dalmaciji, gdje je posjetio i svog vjenčanog kuma. Već danas Ivan je krenuo za svojim nogometnim obvezama, a prije toga je u Splitu na Bačvicama održao konferenciju na kojem su ga pratile supruga i kćer.

Jednogodišnja Althea prava je tatina mezimica, a Ivan je to potvrdio i u intervju za Inmagazin Nove TV. Otkrio je i da nastoji uživati u svakom trenutku očinstva te da mu nijedna obveza ne pada teško.

– Uzmem kćer od supruge kako bih joj promijenio pelene i dao bočicu, a vjenčani kum mi se malo smije. No sve je to dio normale, a želim s malom uživati što je više moguće pa sve što mogu napraviti i napravim – kazao je Ivan, koji se prošle godine u travnju oženio Španjolkom Raquel. Vjenčanje je bilo civilno, a supružnici planiraju i crkveno.

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL

Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

– Puno ljudi kaže da je to samo obično “da” ili prsten, ali za nas je to stvarno jako bitno. Ako bude vremena, dogodine ćemo imati i crkveno. To je velika želja moje žene – otkrio je Raketa.

>>Rakitić: Reprezentacija je još mlada, na Euru ćemo biti moćniji

>>Rakitić: Barceloni sam rekao 'da' brže nego na vjenčanju

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

SE
sestrićna
08:29 15.07.2014.

ženi će isuniti želju ali sebi ne ?

DU
Deleted user
08:32 15.07.2014.

eto koliko je loli, jadna zena da joj ispuni zelju mora cekati godinama:-(

Avatar Idler 3
Idler 3
08:46 15.07.2014.

Ivane, ak je to sam njena želja onda razmisli dvaput !!!