najbolji hrvatski dj

System Divine ponovno surađuje s Mobyem

Foto: PR FOTO
System Divine ponovno surađuje s Mobyem
20.04.2015.
u 18:02
System Divine napravio je remiks pjesme "Everything That Rises" s Mobyeva posljednjeg studijskog albuma "Innocents"
Pogledaj originalni članak

System Divine,  pravim imenom David Rončević riječki je dj i producent koji već više od punog  desetljeća stvara glazbu, živi glazbu i ono najvažnije, dijeli glazbu. Nakon brojnih nastupa po Hrvatskoj, talentiranog Davida zamijetili su i ljubitelji elektroničke glazbe izvan naših granica.

Tako je do danas već više puta nastupao na Ibizi i to u klubovima kao što su Mambo, Sands, Sankeys, ali i najveći klub na svijetu, Privilege, a zasvirao je i na Amsterdam Dance Eventu, jednoj od najznačajnijih konferencija elektroničke glazbe današnjice. Njegov rad prate brojna ugledna imena scene kao što su Carl Cox, John Digweed, Omid 16B, Pete Tong, Nick Warren, Slam, Paco Osuna itd.

No, prije tri godine njegov rad zapazio je i Moby koji je nakon jako malo razmišljanja odlučio da će upravo naš System Divine biti taj koji će raditi remiks njegove pjesme "The Low Hum" s Mobyeva pretposljednjeg  studijskog albuma "Destroyed".  

Tako se prije dvije godine Davidov remiks  kao premijerna traka našao na Mobyevu albumu "Destroyed Remixed".

Ovoga puta System Divine napravio je remiks pjesme "Everything That Rises" s Mobyeva posljednjeg studijskog albuma "Innocents". Oduševljen remiksom, Moby ga je odlučio izdati za svoju izdavačku kuću "Little Idiot".

Remiks je izašao u ponedjeljak, 20. travnja, a može se poslušati i kupiti na Beatportu.

Svi ostali detalji mogu se provjeriti na www.facebook.com/systemdivine. Ostaje nam još samo vidjeti tko će biti sretniji, Mobyevi ili Davidovi fanovi.

>> Najbolji hrvatski DJ odlazi na Ibizu: Čim stanem za pult, svijet je moj!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.