Brak joj godi

Tanja Ivanišević sretnija nego ikad prije navijala za svog Gorana

Tanja Ivanišević sretnija nego ikad prije navijala za svog Gorana
09.07.2010.
u 11:02
Tanja se pojavila u kratkoj bijeloj haljini koja je otkrila njezine duge i vitke noge, a potporu svom Goranu zdušno je davala s tribina u društvu Ive Balaban.
Pogledaj originalni članak

Goran Ivanišević pobijedio je sa 6:3, 4:6, 10:6 Johna McEnroea u ekshibicijskom meču ispred Kneževa dvora u Dubrovniku, a njegova supruga Tanja bila je jednaka atrakcija kao i Goran. Tanja se, naime, pojavila u kratkoj bijeloj haljini koja je otkrila njezine duge i vitke noge, a potporu svom Goranu zdušno je davala s tribina u društvu Ive Balaban.

Goran i McEnroe odigrali su meč kojim će sa skupljenih oko milijun kuna pomoći obnovi dječjeg odjela Opće bolnice Dubrovniku. Osim Tanje i Ive, meč su gledali Janica Kostelić s bratovom djevojkom Elin Margaret Arnasdottir, Mirna Zidarić, suprug Nine Badrić, Bernard Krasnić...

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DO
doktorica
08:19 11.07.2010.

sponzoruše

EM
eMe
13:31 09.07.2010.

ajme koja plasticna ispucana baba, da sam ivanisevic dao bih joj nogu

LB
light_blue
12:24 09.07.2010.

stvarno je kratka! uffff nikad kracu nisam vidjela :D