kontroverzni spot

Tata opet brani Miley: Isto bi bilo da je imala traperice i košulju

Tata opet brani Miley: Isto bi bilo da je imala traperice i košulju
12.09.2013.
u 13:57
Pjesma "razbija" i njezina vokalna izvedba dokaz je njezinih korijena i talenta koji joj je Bog dao, stao je u obranu svoje kćeri Billy Ray Cyrus nakon objave spota za pjesmu "Wrecking Ball"
Pogledaj originalni članak

Billy Ray Cyrus ponovno je stao u obranu svoje kćeri Miley. Nakon što je njezin spot za pjesmu "Wrecking Ball" izazvao brojne negativne kritike s obzirom na to da se mlada pjevačica u njemu pojavljuje potpuno gola, njezin otac rekao je da nema uopće veze što Miley nije imala ništa na sebi jer je pjesma "vrhunska".

– Ja sam čovjek za pjesme, pjevač koji voli sve stilove glazbe. Ali ipak, ja sam stara škola gdje sve počinje s izvođačem i pjesmom, trenutkom u kojem pjevač, producent, bend i slušatelj postaju jedno. Ne bi imalo nikakve veze da je Miley imala na sebi traperice i flanelastu košulju ili redovničku haljinu. Pjesma "razbija" i njezina vokalna izvedba dokaz je njezinih korijena i talenta koji joj je Bog dao – kazao je Billy Ray Cyrus.

Inače, Miley je spot za pjesmu "Wrecking Ball" prije tri dana objavila na YouTubeu i već ima više od 58 milijuna pregleda.

>> Miley Cyrus nastavlja po svom: U novom spotu potpuno gola

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.