Party u Mansionu

Tatjana Ivanišević i Vanja Mamić rasplesale se na Jarunu

Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
Foto: /
mansion (1)
15.10.2011.
u 16:42
U klubu su se okupile ljepotice iz regije koje su dio projekta Gentlman's Choice, a s njima su se do jutarnjih sati zabavljali i naši brojni poznati
Pogledaj originalni članak

Predivne ljepotice sinoć su bez daha ostavile zagrebački Mansion. U klub su pristigle ljepotice iz projekta Gentlman's Choice iz cijele regije, a u odličnoj atmosferi začinjenoj nastupom plesačica i glazbenika saksofonista party je potrajao do dugo u noć. Brojni su modni agenti pristigli posebno za ovu priliku s djevojkama razmjenili iskustva i kontakte, a Gentlman's Choice iz virtualnog je svijeta s društvene mreže Facebook konačno izašao u stvaran svijet i oduševio partyem za pamćenje.
 
Djevojke su u Zagreb stigle u petak. Nakon međusobnog upoznavanja luksuznim su limuzinama stigle u restoran Lido gdje su večerale, a nakon čega su odlično raspoložene u Mansionu plesale i zabavljale se do ranih jutarnjih sati.

U pekrasnom su društvu uživale i brojne domaće i regionalne zvijezde poput poduzetnice Sanje Duggan, modnih znalaca Kristine Bradač, Tatjane Dragović, Nevena Ciganovića i Marka Grubnića, TV novinarki i manekenki Fani Srtipković i Ive Jerković, srpskog glumca Stefana Kapičića koji je bio u društvu djevojke Mirande Viđak, nogometaša Daria Smoje, glumca Filipa Jurčića, mistera Hrvatske Vanje Grgeca, košarkaša Cedevite i Cibone, te brojnih drugih.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SP
spancro
13:33 22.10.2011.

kakve ljepotice pogledajte im usne posve kriva od selikona

DE
delpjero
17:09 15.10.2011.

cista prirodna ljepota.......