Godina preokreta

Tatjana Jurić priznala: Zaljubljena sam, ali nemam nikakva očekivanja

Foto: pixsell
Tatjana Jurić priznala: Zaljubljena sam, ali nemam nikakva očekivanja
25.11.2011.
u 08:00
Ako sam nešto u ovoj godini naučila, onda je to da možemo planirati, no drugi određuju kako će stvari ići. I privatno i poslovno sve se izjalovilo. Sve u što sam bila sigurna, na kraju se pokazalo posve drukčijim, kaže lijepa voditeljica
Pogledaj originalni članak

Horde poznatih faca sjurile su se u srijedu navečer na zagrebačku Novu ves, u Kaptol centar, gdje je otvorena prva hrvatska Burberryjeva trgovina. Među njima se, u sivom kapute te poznate britanske marke, našla i voditeljica Tatjana Jurić koja je nakon prekida s Nikkyjem Vuksanom često bila na meti glasina. Naime, već se dulje šuška da su ona i glumac Ivan Herceg u vezi, a u cijelu priču uplela se i voditeljica Ecija Ivušić, koju se povezuje s Tatjaninim bivšim, Nikkyjem, ali i s Hercegom, s kojim se ovaj vikend zabavljala u Saloonu. Tatjana na sve to odmahuje rukom i kaže:

– Uvijek sam bila iskrena, pa ću biti i sada. Nemam vam što priznati jer nikakav zločin nije počinjen, a kad bude, ja ću to priznati!

Bez očekivanja

Na izravno pitanje je li zaljubljena, odgovora:

– Jesam, zaljubljena sam, ali ne bih sad otkrivala imena. Kao što rekoh, kada se zločin dogodi, sve ću priznati!

Voditeljica je još dodala kako je 2011. godina za nju bila izrazito teška.

– Ako sam nešto u ovoj godini naučila, onda je to da možemo nešto planirati, no drugi određuju kako će stvari ići. Ovo je definitivno bila godina preokreta. I privatno i poslovno sve su se stvari izjalovile. Sve u što sam bila sigurna, na kraju se pokazalo posve drukčijim. Zaključila sam da u sve trebam uskočiti bez očekivanja. Ako ništa ne očekuješ, nema se što ni izjaloviti – kaže Tatjana.

Želi naučiti tango

Iako su iza nje neka loša iskustva, voditeljica je sad sretna i zadovoljna. Čak je ni ispadanje u prvom krugu “Plesa sa zvijezdama” nije pokolebalo.

– Izvrsno sam se zabavila, a žalim samo što nisam naučila plesati tango – kaže voditeljica. Kako smo je susreli na otvorenju Burberryja, zanimalo nas je hoće li svoju garderobu oplemeniti još kojim komadom odjeće ove marke.

– Inače se držim krilatice ‘radije plati ratu stambenog kredita nego kupi odjevni predmet’, ali kaput koji sam kupila u ovoj trgovini zaista se isplatio, pa možda uložim u još koji!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

BA
Bay
08:34 25.11.2011.

Pa što si se zaljubila onda ako nemaš nikakvih očekivanja, mudrice ?

MO
moveax
08:15 25.11.2011.

E nije tebi Tatjana lako...ako ti ikada zatreba, mozes kod mene raditi u pekari.

PI
Pita
10:24 25.11.2011.

Bit ce za kaput Tatjanice samo treba dobar sponzor!