MTV Music Awards

Taylor Swift dobila tri nagrade i pomela konkurenciju

Foto: reuters
mtv awards (1)
Foto: reuters
mtv awards (1)
Foto: reuters
mtv awards (1)
Foto: reuters
mtv awards (1)
Foto: reuters
mtv awards (1)
Foto: reuters
mtv awards (1)
Foto: reuters
mtv awards (1)
12.11.2012.
u 12:42
Na dodjeli nagrade održanoj u nedjelju u Frankfurtu, Taylor je proglašena najboljom pjevačicom, a osim nje tri nagrade dobio je i Justin Bieber. Spektakl je vodila Heidi Klum i presvlačila se šest puta
Pogledaj originalni članak

Globalna senzacija, 22-godišnja pjevačica Taylor Swift apsolutno je pomela konkurenciju na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada koja se u nedjelju održala u Frankfurtu.

Taylor je osvojila tri nagrade: za najbolju žensku izvođačicu, najbolji nastup uživo i najbolji stil. A osim što se pojavila i pobrala svoje kipiće, publiku je još jednom totalno osvojila nastupom na dodjeli koji je nalikovao senzacionalno raskošnoj cirkuskoj predstavi u kojoj je ona bila šefica parade.

S njenim uspjehom može se mjeriti samo Justin Bieber koji je osvojio nagrade u kategorijama: najbolji muški izvođač, najbolji pop nastup i najbolja svjetska turneja. Dakle, dobio je tri kipića kao i Taylor, ali ona je ispala veća zvijezda njemačke dodjele jer Justin se na spektaklu nije pojavio radi koncerta u Brooklynu.

Značajnija dobitnica je i 26-godišnja Carly Rae Jepsen koja je osvojila nagradu za hit godine za svoju pjesmu "Call Me Maybe", i nagradu za najbolji proboj na scenu.

Lana Del Ray pojavila se kao prezenterica i uručila Taylor jednu od nagrada. A kući je i sama ponijela nagradu za najbolji alternativni nastup.

Korejski zabavljač PSY dobio je nagradu za najbolji spot, a Nicki Minaj za najbolji hip hop nastup. Pokojna pjevačica Whitney Houston proglašena je globalnom ikonom.

Show u Frankfurtu vodila je 39-godišnja manekenka Heidi Klum koja je tijekom večeri na pozornicu izašla u šest različitih Versaceovih kreacija, a publiku je zabavila i pokušajima da zapleše popularni ples Gangnam Style koji, kaže, uči kod kuće sa svoje četvero djece.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.