Thompson

Thompson: Najosjetljiviji sam na kćerkicu Divu Mariju

Foto: Pixsell
Thompson: Najosjetljiviji sam na kćerkicu Divu Mariju
21.09.2011.
u 22:00
Svoje je snove, kaže, ostvario. Pošteno živi, zarađuje za svoju obitelj i s puno ljubavi podiže djecu. A samo to je, davnih godina, i želio.
Pogledaj originalni članak

Smiren i zadovoljan, strpljivo je Marko Perković Thompson na zagrebačkoj premijeri filma “Josef” obožavateljima dijelio autograme. Bez žestine koja pršti na njegovim nastupima, sa sjajem u očima kakav imaju samo zadovoljni ljudi.

– Radeći glazbu dao sam sve od sebe. Preslušao sam je tek dva mjeseca nakon što sam završio i zadovoljan sam – rekao je Marko.

 Na premijeru je došao i njegov kum i prijatelj Mate Bulić, koji se Markom iznimno ponosi.

 Prekrasno ih je gledati

 – Ovom je glazbom Marko visoko podignuo letvicu. Puno je truda uložio – kaže Mate i dodaje kako se, od kada je obiteljski čovjek, Marko silno promijenio.

 – Sazrio je kao glazbenik, oblikovao svoj talent. Sretan sam kad ga vidim s obitelji i bio bih još sretniji kad bi i druge obitelji tako odgajale djecu. Taj red, poštovanje, vjera, odgoj, ljubav... prekrasno je to vidjeti.

 Na spomen voljene obitelji, Marko ponosno diže glavu, usnice razvuče u topli osmijeh i kratko kaže:

 – Sretan sam! Imam divnu suprugu, petero zdrave i vesele djece, moj život se s njima jako promijenio.

 Možda i šesto dijete

 Na upit hoće li ubrzo doći i šesto dijete, odgovara kako o njemu ne razmišljaju, ali ga i ne isključuju.

 – To samo Bog zna, vidjet ćemo.

 Raduje se trenucima s najmilijima, svaki slobodan trenutak koristi da bi bio s njima. Od petero djece, najosjetljiviji je na petogodišnju Divu Mariju, koja mu se, priznaje, može na glavu popeti. – Može mi raditi što god poželi, a to i čini. Dečki su malo veći, muški su i vole drugačiji način igre. Diva Marija je prava djevojčica, želi se maziti, sjesti mi u krilo – govori glazbenik.

 Svoje je snove, kaže, ostvario. Pošteno živi, zarađuje za svoju obitelj i s puno ljubavi podiže djecu. A samo to je, davnih godina, i želio. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:53 21.09.2011.

libero, o onoj npr. \"dida moj\"....ako ti to ne kužiš, zbilja si mentalno siroče!

KL
klokan13
23:02 21.09.2011.

Libero, DOMOLJUBNE , a ne rodoljubne ili novokomponovane

MO
morituriite
23:15 21.09.2011.

RE:21.09.2011. u 22:53h Nesalomljiva je napisao/la: libero, o onoj npr. \"dida moj\"....ako ti to ne kužiš, zbilja si mentalno siroče! _________________________________________________________________ Eh, da, potpuno si u pravu. No ne samo mentalno nego i duhovno siroče. Inače, ta pjesma me uvijek potsjeti na mojeg pokojnog dida, kojeg sam voljela čak i više od vlastitih roditelja, i izmami mi suze na oči. Sve bih dala da je još živ. Žao mi je djece koja nisu imala priliku odrastati i uz djedove i bake.