KONCERTI

Thompson nastavlja turneju „Ora et labora“

Foto: PR FOTO
thompson
Foto: PR FOTO
thompson
Foto: PR FOTO
thompson
Foto: PR FOTO
thompson
14.02.2014.
u 13:08
Koncertima 15. veljače u Kutini, 22. veljače u Velikoj Gorici, 1. ožujka u Ogulinu i 2. ožujka u Virovitici Marko Perković Thompson nastavlja svoju uspješnu turneju „Ora et labora“, a u završnoj su pripremi i koncerti u Njemačkoj, koji će razveseliti brojne Hrvate, ali i sve veći broj inozemnih poklonika.
Pogledaj originalni članak

O glazbeno-produkcijskoj vrijednosti albuma najbolje govori podatak da je Thompson u 2013. bio najbolji izvođač Croatia recordsa, vodeće hrvatske diskografske kuće, tj. da je album službeno najprodavanije prošlogodišnje izdanje u Hrvatskoj od svih domaćih i stranih izdanja. Osim toga, album „Ora et labora“ je i najprodavanije hrvatsko izdanje na iTunesima u 2013. godini, koje je u travnju bilo na top 5 ljestvici najprodavanijih albuma u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji, zajedno s imenima kao što su The Beatles, Bruce Springsteen, David Bowie, AC/DC i Eric Clapton. Video spotovi i singlovi „Samo je ljubav tajna dvaju svjetova“ „Nema predaje“ i „Maranatha“ dosada su na YouTubeu pogledani oko pet milijuna puta.

Ono što publika svakako može očekivati na predstojećim koncertima jesu glazbeno-produkcijski događaji na najvišoj razini te set lista sastavljena od pjesama s novoga albuma, ali i najboljih dosadašnjih hitova, odnosno dva i pol sata nešto laganijih izvedbi, ali i žestoke svirke. Albumom „Ora et labora“ produkcijski i žestinom napravljen je velik pomak naprijed, što je uz odgovarajuće aranžmane i audio-vizualne efekte uspješno preneseno i na koncertnu izvedbu. Tome su prilagođeni i stari hitovi, tako da će i u tom pogledu publika zasigurno doživjeti nešto novo, što je na dosadašnjem dijelu turneje izvrsno prihvaćeno.

Svaki koncert, osim vrhunske glazbe, obilježava i iznimna atmosfera prepuna emocija, koja je rezultat sjajne interakcije između Thompsona i benda s jedne te publike s druge strane. Za očekivati je da će i predstojeći koncerti biti veliki glazbeni događaji, koji će zahvaljujući Thompsonu, bendu i fantastičnoj publici mnogima biti koncerti za pamćenje.

Sve detalje vezane uz najavljene koncerte možete saznati na službenoj web stranici www.thompson.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ME
melinda
20:53 16.02.2014.

Pod hitno zaustaviti ovoga konobara da vam uzima baksis i sisa ovce a usput truje nasu omladinu i siri mrznju a svijet nas osuduje zbog nacionalizma i mrznje koja se odvija na njegovim dernecima