nakon teretane

Tia Mamić objavila opuštenu fotku i otkrila kako izgleda bez trunke šminke

Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
16.12.2020.
u 21:30
No, iako obično voli na društvenim mrežama pozirati u glamuroznom izdanju, nekad se opusti pa objavi fotku bez šminke.
Pogledaj originalni članak

Nije tajna da poduzetnica Tia Mamić, supruga Marija Mamića posvećuje puno pažnje svom izgledu. Osim dekorativne kozmetike, velika je obožavateljica i preparativne i koža joj gotovo uvijek izgleda besprijekorno. No, iako obično voli na društvenim mrežama pozirati u glamuroznom izdanju, nekad se opusti pa objavi fotku bez šminke. 

To se dogodilo i ovaj put kada je odlučila snimiti fotku nakon odrađenog treninga u teretani, na kojoj se vidi da na licu nema ni trunke šminke. 

Foto: Instagram

Inače, Tia je oduvijek bila suzdržana kada je riječ o medijima, a u jednom od medijskih istupa progovorila je o životnim nedaćama koje su je zatekle. Rano je ostala bez majke, a život s ocem alkoholičarem ostavio je traga na njoj. Novu šansu pružio joj je ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić koji je skrb o Tiji preuzeo nakon što je ostala bez oba roditelja. Da prebrodi rane iz djetinjstva, pomogao je i sin Zdravka Mamića, u čijem je zagrljaju pronašla svoju mirnu luku.

– Najvažnije mi je u životu znati da imam partnera koji je uz mene te mi je ujedno i najbolji prijatelj. Unio mi je mir i donio osmijeh na lice svaki dan – kazala je svojedobno Tia. I Marijo iza sebe ima jedan propali brak, i to s bivšom TV voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

ŠE
Šemso
00:15 17.12.2020.

Slabo si nešto laprdalo naduvala nije ti nabubrilo

PU
Pukovnik
07:49 17.12.2020.

Prije su takve tražile posao u stručnom časopisu “vruči kaj”

ZZ
zivadin.zivko.kurtovic
05:36 17.12.2020.

Nema racionalnog objašnjenja zašto sam otvorio ovaj članak. Evo, već pet minuta se čudim sam sebi i razmišljam da li sam poludio ...