podijelio mišljenje

Tihomir iz 'Braka na prvu' iskreno: ‘Savršenom muškarcu seks nije u fokusu!’

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
17.02.2023.
u 07:00
Jedna od kandidatkinja, Petra, kazala je kako joj je upravo Tihomir primjer toga kakav muškarac joj se sviđa, a s njom su se složile i neke druge kandidatkinje u showu. Ovaj 50-godišnjak zaintrigirao je i gledatelje,a sada je odlučio podijeliti neke detalje iz privatnog života.
Pogledaj originalni članak

Tihomir Tomašić (50) ove je godine dio najstarijeg para sezone u showu 'Brak na prvu'. Tihomir je u 'braku' s Manuelom, a partneri koje su u showu spojili eksperti odlično se slažu. 

Jedna od kandidatkinja, Petra, kazala je kako joj je upravo Tihomir primjer toga kakav muškarac joj se sviđa, a s njom su se složile i neke druge kandidatkinje u showu. Ovaj 50-godišnjak zaintrigirao je i gledatelje,a sada je odlučio podijeliti neke detalje iz privatnog života. 

Tihomir je inače razveden i ima dvije kćeri. Otkrio je zašto nije uspio brak s bivšom suprugom. 
- Imam dvije kćeri. Shvatili smo da su nam pogledi na budućnost išli su u različitim smjerovima i na kraju smo odlučili, prvenstveno zbog djece, da krenemo dalje svatko svojim putem. Ostali smo u dobrim odnosima i brinemo se zajedno o našoj djeci - rekao je za medjimurski.hr

Tomašić je podijelio i svoje mišljenje o tome kakav treba biti savršeni muškarac

- 1. Mora znati što želi, 2. ne pokazuje što ima, nego pokazuje što on može biti za tebe, 3. seks mu nije u fokusu, 4. drži do svoje riječi, 5. može priznati svoje greške i 6. mora biti duhovit! - zaključio je. 

Kandidat 'Braka na prvu' otkrio je i što je za njega ljubav. 

- Kao što sam već rekao, poštovanje i iskrenost, uz veliku dozu dobre komunikacije i smijeha.

U showu je Tomašić mnoge iznenadio i oduševio kada je izjavio da mu se nije svidjelo nagovaranje na poljunac na vjenčanju. 

Na svadbi Manuele i Tihomira bilo je jako veselo, a gosti su tražili poljubac mladenaca, što se na kraju i dogodilo. Tihomir nije bio oduševljen nagovaranjem na poljubac pa je rekao: „Ta odluka mora doći od nas, a ne da netko navija za to.“ 

Tihomir, inače, svakako može reći da se njegov život odvijao na dvije adrese. Naime, taj je Međimurac osnovnu školu završio u Njemačkoj, gimnaziju u Hrvatskoj da bi se devedesetih godina prošlog stoljeća ponovno preselio u Njemačku. Uspješan je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer je njegov fokus bio na poslu. Priznaje kako je to osvijestio tijekom pandemije i nakon razvoda čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi i svojim željama te godinu dana ostavio posao sa strane, putovao i samo se zabavljao. S bivšom suprugom ima odličan odnos, svjesni su svoje odgovornosti kao roditelji.

Sada može reći kako zna što traži u ljubavi i da je najvažnije da njegova buduća odabranica i on ne budu dva različita svijeta, da imaju iste interese, da uživa u putovanjima, muzici, zdravom načinu života te da pozitivno gleda na svijet i bude otvorenog uma. Nada se da će pronaći nekoga s kim može razgovarati o svemu, a zauzvrat će dati sve od sebe kako bi je uvijek nasmijavao.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

BU
Budni
14:49 19.02.2023.

Onda si morao ići za svećenika!

ST
StariSokol
10:59 17.02.2023.

Svašta, kakav je onda to muškarac.