Tko će završiti zajedno u emisiji Ljubav je na selu

20.03.2009.
u 11:37
Pogledaj originalni članak

JOVANA I PETAR
Od prvog dana stvorila se posebna kemija između samozatajnog Petra i vedre Jovane. Iako se ovaj obožavatelj konja uvijek trudio svakoj djevojci posvetiti jednaku pažnju, nije bilo teško uočiti kako na Jovanu ipak “trza” drukčije, a ni lijepa Jovana nije ostala imuna na njegovo udvaranje. Je li ona žena koja može usrećiti poduzetnog Istranina i prihvatiti izazov života na seoskom imanju, saznat ćemo u četvrtak, ali kako sad stvari stoje u ovoj priči, Maja i Martina mogle bi izvući deblji kraj jer čini se da Petrovo srce ne kuca za njih.


MARTINA I IVAN
Za sebe kaže da je veliki romantik i trudio se to pokazati svojim curama, naravno u seoskoj maniri. No nitko osim Martine nije pronašao previše romantike u muzenju krava, čerupanju kokoši i vožnji traktora. Tako da joj u odnosu na suparnicu Brankicu dajemo prednost jer joj nije bio problem zasukati rukave, a i Ivan joj je, čini se, prirastao srcu. Je li Ivan uočio Martinine kvalitete, saznat ćemo uskoro, no po svemu sudeći ova bi romansa mogla imati hepiend, pogotovo ako se Ivan riješi aveti prošlosti i uvidi Martinine dobre strane.


KATARINA I DENIS
Cura koju “zarobi” humoristični Denis neće biti ni gladna ni žedna jer ovaj Istranin ima imanje s vinogradima, maslinama a uzgaja i tartufe. Kako sada stvari stoje sreća se najviše smiješi Katarini, no morat će malo popustiti u svojoj agresivnosti želi li postati Denisova carica, jer on bi mogao presuditi u korist Danijele ili Martine. Ima istine u onoj da ljubav ide kroz želudac, jer je, nakon što mu je ispekla slasne palačinke, sigurno upisala koji bod kod Denisa, no hoće li joj to biti dovoljno da iz utrke izbaci ostale cure...

Pogledajte na vecernji.hr