Trend?

Tko nas je to opet 'počastio' strastvenim poljupcem na pozornici?

Foto: Twitter
Miley Cyrus
23.02.2014.
u 15:00
Tijekom svog koncerta u Staples Centru u Los Angelesu izvodila je pjesmu 'Adore You' kada je primjetila Katy u prvom redu. Miley je tada sjela na rub pozornice i poljubila svoju prijateljicu u usta
Pogledaj originalni članak

- Upravo sam poljubila curu i baš mi se jako svidjelo, rekla je Miley Cyrus (21) nakon što je usred svog koncerta poljubila Katy Perry (29).

Tijekom svog koncerta u Staples Centru u Los Angelesu izvodila je pjesmu 'Adore You' kada je primjetila Katy u prvom redu. Miley je tada sjela na rub pozornice i poljubila svoju prijateljicu u usta, a nakon toga njen izraz lica otkrivao je iznenađenje, kao da se i sama šokirala time što je napravila.

Miley je, podsjetimo, trenutačno na svojoj turneji "Bangerz Tour".

>>Sjećate se poljupca Britney i Madonne? A sad pogledajte ovaj sočni muški poljubac

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LU
Lujo123
18:54 23.02.2014.

Autor: Linda Draškić Perak -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Budući da si i ti autorice bolesnica tzv Lezba ove dve bolesnice su tebe vjerojatno počastile, a meni se od vas bolesnih povraća. Za te tvoje lezbe nitko nikad nije čul - jedino se ti rajcaš u svojoj boleštini na njih. Marš se liječiti!

Avatar billybull
billybull
18:44 23.02.2014.

evo, bas u vecernjaku stalno citam o toj osobi cyrus, I posto sam u americi zaista ne znam tko je to...pa sam potrazio njene pjesme na internet, preslusao ih, I opet nemam pojma tko je to, I na kojoj su to top ljestvici doticni uradci...no u vecernjem stalno citam o globalnoj megapopularnosti doticne, pa sam pitao I prijatelje...samo jedan je cuo za nju, I rekao mi da je to zenski j. bieber s pocetka karijere...