u formi je, kaže tom

Tom Arnold: Schwarzenegger ima harem žena i velik libido

Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
tom arnold
Foto: Reuters/Pixsell
\'Former California governor Arnold Schwarzenegger speaks at the 16th Annual Critics\' Choice Movie Awards in Hollywood, California January 14, 2011. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENT
Foto: Pixsell
arnold
16.10.2013.
u 10:06
Glumac Tom Arnold, iz nepoznatog razloga, novinarima je ispričao pikanterije o seksualnom životu kolege Arnolda Schwarzeneggera
Pogledaj originalni članak

Glumac Tom Arnold, iz nepoznatog razloga, novinarima je ispričao pikanterije o seksualnom životu kolege Arnolda Schwarzeneggera, koji se navodno seksa pet puta dnevno. 55-godišnji komičar kaže kako Terminator ima harem žena koji ga posjećuju svaki dan kako bi ispunile njegove potrebe.

- Arnie ima ogroman libido. Postoje žene koje mu dolaze. Nije usamljen. Ima žensko društvo - ispričao je Tom Arnold.

Bivši bodybuilding prvak, prema Arnoldovim riječima, seks povezuje sa fit formom.

- Ima mnogo potreba i smatra da je to sve dio vježbanja. Pet puta na dan, kao što kaže. Dobar je to broj - otkriva Arnold.

Komičar je također ispričao kako se Schwarzenegger okružio polugolim mišićavim muškarcima koji žive u Arniejovom domu u LA-u.

- Mišićavci redovito vježbaju na travnjaku ispred Schwarzeneggerove kuće i pokazuju mišiće posjetiteljima. To su sve dečki u donjem rublju. Čudna je to scena. Kad se netko doveze, svi se skupe. Arnie pokušava živjeti život kralja - dodao je Arnold.

>>Kličko i Schwarzenegger razmijenili fotke na Twitteru

>>Schwarzenegger želi 'sexy' pristup zaštiti okoliša

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.