upozorio obožavatelje

Tonči Huljić našao se na meti prevaranata pa otkrio koja mu se neugodnost dogodila

Foto: Facebook screenshot
Foto: Jadran Babić
Foto: Jadran Babić
Foto: Jadran Babić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Foto: Promo
Foto: Laudato TV
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Privatna arhiva/Pixsell
Foto: Privatna arhiva/Pixsell
Foto: Privatna arhiva/Pixsell
Foto: Promo
14.08.2022.
u 12:51
Huljić se susreo s krađom identiteta na internetu te je jedna osoba napravila lažni profil na njegovo ime. Na službenoj stranici objavljen je tijek razgovora koji se odvio na Instagramu te su Tončijevi obožavatelji obaviješteni da se radi o lažnom profilu.
Pogledaj originalni članak

Popularni glazbenik Tonči Huljić (60) sa svojim je pratiteljima na Facebooku podijelio neugodnost koja se dogodila. Naime, Huljić se susreo s krađom identiteta na internetu te je jedna osoba napravila lažni profil na njegovo ime. Na službenoj stranici objavljen je tijek razgovora koji se odvio na Instagramu te su Tončijevi obožavatelji obaviješteni da se radi o lažnom profilu. Na fotografiji razgovora vidi se da na profilu nalazi jedna objava i jedan pratitelj, a osoba je uputila nekoliko poruka. 

- Pozdrav najdraži, tvoj lajk je primijećen na mojoj službenoj stranici. Hvala što podržavaš moju dobru glazbu i gledaš moje videe. Stvarno cijenim - pisalo je u prvoj poruci, nakon čega su upućeni emotikoni srca.

- Hvala na podršci. Kako ste vi i Vaša obitelj? - nastavila je osoba koja je ukrala Tončijev identitet te inzistirala na komunikaciji. 

Foto: Facebook screenshot
Inače, Tonči nije jedini koji se našao na meti prevaranata na društvenim mrežama. S problemom lažnih profila borio se nedavno i voditelj Tarik Filipović koji je na sličan način upozorio svoje pratitelje. Tarik je, također, objavio tijek komunikacije te dodao: 

- Još jedan pacijent u nizu koji bi se igrao tuđih života. Ignorirajte ili prijavite, ako vam se da... - napisao je.

S ovakvim i sličnim problemima bore se i drugi poznati poput glazbenika Jurice Pađena i Massima Savića koji je krenuo i u bitku protiv lažnog profila na svoje ime. 

Mnogi poznati u posljednje vrijeme žale se i na problem hakiranja profila na Instagramu. S ovom vrstom prevaranata nedavno su se suočili glumica Kristina Krepela, televizijska voditeljica i urednica Ivana Paradžiković te brojni drugi. 

VIDEO Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako izgleda kada je sama svoj frizer

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Marko1337
13:33 14.08.2022.

sam tarik je lažan profil, a takvih iritantnih, odvratnih jugosa parazita je previše na našoj grbači

Avatar swp850
swp850
13:21 14.08.2022.

Škiljim, Škiljim. Ništa gluplje.