Teški dani: HTV-ova voditeljica uzela je odmor

Tončica Čeljuska neko vrijeme neće voditi Dnevnik

Foto: Boris Šćitar/Pixsell
Tončica Čeljuska neko vrijeme neće voditi Dnevnik
18.11.2009.
u 21:49
- Ove godine nisam bila ni na godišnjem odmoru pa sam u ovoj vrlo teškoj situaciji odlučila to nadoknaditi - kaže Čeljuska koja će slobodno vrijeme provesti sa kćerima te se još više posvetiti njihovim školskim obvezama.
Pogledaj originalni članak

Zbog prvelikog pritiska kojem je izložena nakon što je njezin suprug Zlatko nestao i nije se pojavio na izdržavanju zatvorske kazne, HTV-ova voditeljica Tončica Čeljuska odlučila je posao staviti na stranu i uzeti nekoliko dana slobodno.

Stoga je naredno vrijeme nećemo gledati u središnjem Dnevniku kojeg će dotad voditi Zoran Šprajc, Dijana Čuljak-Šelebaj i Siniša Kovačić.

- Ove godine nisam bila ni na godišnjem odmoru pa sam u ovoj vrlo teškoj situaciji odlučila to nadoknaditi - kaže Čeljuska koja će slobodno vrijeme provesti sa kćerima te se još više posvetiti njihovim školskim obvezama. Odluku o predahu donijela je u dogovru sa svojom urednicom Hloverkom Novak-Srzić te tvrdi kako pri njezinom donošenju nitko na nju nije vršio pritisak da se na neko vrijeme makne s tv ekrana.

- Vratit ću se na posao i dalje profesionalno obavljati svoje novinarske i uređivačke zadatke - kaže voditeljica.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.