podijelila inspirativnu objavu

Tončica Čeljuska poručila pratiteljima: 'Pošaljite tu poruku, obavite taj poziv, sasvim je nevažno što će vam pasti kruna s glave'

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: HRT screenshoot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT screenshot
Foto: HRT/Facebook
Tončica Čeljuska
Foto: Instagram
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Pula: Premijera filma "Južni vetar 2 Ubrzanje"
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Pula: Premijera filma "Južni vetar 2 Ubrzanje"
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Pula: Premijera filma "Južni vetar 2 Ubrzanje"
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Pula: Premijera filma "Južni vetar 2 Ubrzanje"
Foto: instagram
13.03.2022.
u 08:00
- Ovakva nemila vremena suoče nas s vječnim istinama. Ništa nije sigurno i sutra je uvijek nepoznanica. Zato je krivo shvaćati sebe preozbiljno i dozvoliti egu da zbraja zamjeranja i iznevjerena očekivanja - napisala je, između ostalog Čeljuska uz objavu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i urednica HRT-ove emisije "U svom filmu" Tončica Čeljuska često na društvenim mrežama dijeli inspirativne objave. Ovaj put je pratiteljima poručila kako bi bližnjima trebali oprostiti nesavršenosti. 

'Ovakva nemila vremena suoče nas s vječnim istinama. Ništa nije sigurno i sutra je uvijek nepoznanica. Zato je krivo shvaćati sebe preozbiljno i dozvoliti egu da zbraja zamjeranja i iznevjerena očekivanja. Jedino ispravno je razumjeti ljudske manjkavosti i oprostiti bližnjima nesavršenosti, jer svi smo tu u prolazu, suočeni s istim strahovima. Zato, pošaljite tu poruku, obavite taj poziv, sasvim je nevažno što će vam pasti kruna s glave. Jer i lav je kralj, pa opet završi u cirkusu' napisala je Tončica uz fotografiju na kojoj pozira nasmiješena. 

 

Novinarka HRT-a prije osam godina je završila edukacijski program 'Postani life coach' i uvijek je ulagala u svoje znanje, kada je krenula na ovaj program otkrila je i zbog čega se odlučila na ovaj korak.

- Na taj sam tečaj krenula jer sam veliki pobornik osobnog razvoja i psihologije. Takve stvari me oduvijek životno zanimaju. Sjajni life coach Tomislav Tomić ujedno je i vrhunski edukator. Dao mi je puno znanja i ove godine nastavljam s tečajem. Najvažnije što sam osvijestila jest to da je sve u životu stvari vlastitih svjesnih i podsvjesnih izbora, i da je čovjek jedini odgovoran za svoju sreću. Ni o kome ne ovisiš, postojiš kao pojedinac koji mora sebi dati sve od sebe - rekla je tada Tončica.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna"

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BE
berija
09:05 13.03.2022.

Kad sam pročitao "ulagala u svoje obrazovanje" mislio sam da je naučila u najmanju ruku strani jezik, naučila programirati, upisala medicinu, strojarstvo... kad ono "life coach". Hi, hi, hi... Uistinu, moraš biti novinar da bi to smatrao obrazovanjem.

RO
ronyday
09:37 13.03.2022.

Polovnjača ne može sakriti svoje godine uza sve botokse, a pamet se ne može kupiti.

DU
Deleted user
10:00 13.03.2022.

Tko puni ovu?