Prava publika

Tony napravio spektakl u Novom Sadu, Vojvođanke ga oduševile

Tony napravio spektakl u Novom Sadu, Vojvođanke ga oduševile
10.03.2012.
u 18:00
Govorili su mi da je teško nastupati u Novom Sadu i da je novosadska publika hladna, sada sam siguran da nisu u pravu. Novosađani su me oduševili, atmosfera u dvorani bila je fantastična. Jedva čekam sljedeći koncert - kazao je Tony
Pogledaj originalni članak

- Konačno u Novom Sadu - pozdravio je Tony publiku u ispunjenoj dvorani Spens, na Dan žena i izazvao euforični pljesak okupljenih Vojvođana.

Fantastična atmosfera i genijalna publika koja je pjevala od prve do zadnje pjesme slike su koje će Tony pamtiti zauvijek.

Nakon dva i pol sata svirke publika je htjela još i dozivala ga na bis, a Tony im je priredio pravu poslasticu i na bis izveo najavni singl novog albuma \'Opet si pobijedila\' i kultni \'23.prosinac\' . Trosatni nastup u Novom Sadu završio je hitom \'Umirem sto puta dnevno\' i za kraj još jednom rasplesao publiku u Spensu.

- Govorili su mi da je teško nastupati u Novom Sadu i da je novosadska publika hladna, sada sam siguran da nisu u pravu. Novosađani su me oduševili, atmosfera u dvorani bila je fantastična. Jedva čekam sljedeći koncert - kazao je Tony nakon koncerta.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar patkovic
patkovic
21:31 10.03.2012.

sad mora da zarađuje za život kako je danko začepio bure