Fashion.HR

Topli tonovi i tkanine odabir su modne kreme

Foto: ''
Topli tonovi i tkanine odabir su modne kreme
01.03.2013.
u 21:00
Najjača hrvatska dizajnerska imena za kolekcije koriste vunu, velur, ekokrzno...
Pogledaj originalni članak

Na samom pragu proljeća 13. ožujka starta novo izdanje Perwoll Fashion.HR-a, a s njime i sezona najjačih hrvatskih modnih manifestacija. S novim, dakle, kolekcijama za jesen i zimu 2013./2014. Jakim će se modnim imenima koja će se do 16. ožujka predstaviti u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, priključiti i Ivica Klarić.

Kolekciju inspiriranu geometrijskim oblicima, dijelom skrivenih u kroju, dijelom i likovno vidljivih, predstavit će dvojac I-gle. Čistim i, kako kaže „čitljivim\" formama, predstavlja se Branka Donassy, koju intrigira oblo kao temeljni oblik „nervature kroja\".

Jasno je da ćemo iznova dobiti savršene modele od finih vuna raznih sastava, od velura spojenog s nisko šišanim ekokrznom itd. U skladu sa svjetskim modnim titrajima za zimu 13/14 tu su tamni tonovi i tkanine s dvije nijanse (sivog i smeđeg na primjer), što se krojevima još više naglašava...Ne znamo hoće li i drugi stvoriti ugođaj tople atmosfere koju jamči topla kava s čokoladom ili mus od čokolade, kako kolekciju zamišlja Donassy, pa ćemo pričekati pistu, a na njoj modele Marina Designa, Ivice Skoke, Martine Felje, Aleksandra Žarevca ili pak Aleksandre Dojčinović s kojom počinje cijela ta modna priča! Uvijek atraktivni program Dove Fashion.HR beauty brenda Dove povjeren je na 13. Perwoll Fashion.HR-u modnom dvojcu eNVyroom. Uz Moranu Krklec na lansirnoj rampi za mlade dizajnere LIFT by Perwoll vidjet ćemo i modele Pavle Aleksić i Petre Vuletić. Zaštitno lice kampanje je mlada Helena Han koju je, doznajemo, otkrila Kate Moss.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz