teška sudbina

Tragedije i drame su se nizale: Nikolini je ispred stana u Zagrebu bio ukraden Audi od 375.000 kuna

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
nikolina ristović
Foto: Luka Stanzl PIXSELL
Nikolina i Vidoje Ristović
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Cro A Porter, 4. večer, poznati
Foto: Instagram
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Crveni tepih partyja Story Hall of Fame u Laubi - ku?i za ljude i umjetnost
09.05.2022.
u 20:45
Voditeljicu Nikolinu Pišek prošle godine zadesile su nevolje i tragedije. Osam mjeseci nakon što su ona i njezina kćerkica Una Sofija bile otrovane ugljičnim monoksidom u njihovom stanu u Zagrebu, a tragediju je jednim pozivom spriječio njezin suprug Vidoje voditeljici je ispred stana ukraden skupocjeni automobil marke Audi.
Pogledaj originalni članak

Voditeljicu Nikolinu Pišek prošle godine zadesile su nevolje i tragedije. Osam mjeseci nakon što su ona i njezina kćerkica Una Sofija bile otrovane ugljičnim monoksidom u njihovom stanu u Zagrebu, a tragediju je jednim pozivom spriječio njezin suprug Vidoje voditeljici je ispred stana ukraden skupocjeni automobil marke Audi, model Q7 čija je cijena 375.000 kuna. Nikolina se tada pratiteljima požalila na Instagramu, a automobil je ubrzo i pronađen.

- Hvala svima, a posebno djelatnicima Prve i Pete policijske postaje. Bilo je kratko i napeto – napisala je tada Ristović.

Prema policijskom izvješću auto je bio ukraden u noći sa srijede na četvrtak, a nepoznati počinitelj tada se cijelu noć automobilom vozio po centru grada. Policija je Audi našla na području Medveščaka te je bio vraćen voditeljici.

Cijelu regiju sinoć je šokirala vijest o iznenadnoj smrti njezinog supruga Vidoja Ristovića u 44. godini života. Tužnu vijest za srpske je medije potvrdila i sama Nikolina koja nije imala snage reći bilo što više na tu temu. Srpskom povjesničaru umjetnosti iznenada je pozlilo iza ponoći, a Hitna pomoć nakon dolaska na teren konstatirala je smrt. 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Zagreb: Cro A Porter, 4. večer, poznati

Srpski mediji prenose kako se Vidoje u trenutku smrti nalazio u salonu za masažu, te da nije preminuo i večernjim satima nego u 10 ujutro.  Isto tako pišu kako se Ristović tijekom dana osjećao dobro, te da se nije žalio ni na kakve tegobe do posljednjih trenutaka. Dodaju i da se prema prvim pretpostavkama sumnja da je doživio infarkt.

- Vidoje je preminuo u Beogradu. Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, nakon nekog vremena mu je pozlilo, odmah su ljudi iz salona zvali Hitnu pomoć, ali su oni mogli konstatirati smrt. Potom su pozvali obitelj Vidoja i priopćili im da je preminuo. Veliki broj policajaca je došao na mjesto smrti - prenosi Blic.  Nikolina je u to vrijeme navodno nije bila u Beogradu, već u Zagrebu, te je nakon vijesti odmah krenula prema glavnom gradu Srbije.

Krajem prošle godine Nikolini je preminuo otac. Na društvenim mrežama tada je objavila fotografiju na kojoj ona i pokojni otac poziraju na njezinom vjenčanju.U opisu objave, posvetila mu je i dirljiv tekst i tako se oprostila s njim. - Najteže je bilo prihvatiti. Vjerojatno niti neću moći u potpunosti I nikada se neću moći dovoljno zahvaliti. Za apsolutno sve. 

Godine 2020. Nikolina i Vidoje imali su godišnji odmor iz pakla kada su dvanaestog dana boravka u vili izbačeni na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (40 tisuća i 600 eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) u vrijednosti 65.000 eura.

Voditeljica je sedam godina vodila pravnu bitku protiv nekadašnjeg susjeda Amira Isajbegovića čiji su njemački ovčari 2013. godine napali njezina dva ljubimca. Nikolinin pas Tyson tada je od zadobivenih ozljeda uginuo, a pravna bitna završila je u travnju prošle godine.

VIDEO Gotovo je! Prljavo kazalište se raspalo, Fileš zabranio nastupe

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Bud Humski
Bud Humski
22:32 09.05.2022.

Jedna stvar mi nije jasna... na koji nacin povjesnicar umjetnosti moze zgrnuti toliko bogatstvo? I to vec u svojim tridesetima!

ZA
zagi101
00:20 10.05.2022.

sin arkonovog prijatelja ratnog švercera umjetnina

MA
Markovinac
05:26 10.05.2022.

Joj kad sad kamatari pocnu dolaziti po dugove bit ce veselo.