3,2,1 KUHAJ

Tri desetke za Silvijanu i Maricu!

Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
3,2,1 kuhaj
31.10.2017.
u 23:40
Ovo je odlično izbalansirano, niti ja ne bih mogao bolje. Uostalom, vidjelo se da sam zadovoljan i kroz ocjenu. A ja sam težak na desetkama, tako da je ovo prva u ovoj sezoni showa“, otkrio je Tomislav Špiček, dok su Silvijana i Marica skakale i grlile se na setu showa, ne vjerujući da gledaju u tri desetke.
Pogledaj originalni članak

Iako su kuhale prema tuđem receptu, Zadranke su napravile savršenu Stubičku pisanicu vrijednu čak tri desetke!

Nitko se nije nadao da će cijeli žiri u utorak navečer toliko uživati u delicijama natjecatelja na temu zagorske i međimurske kuhinje te da će podijeliti najviše ocjene dosad, među kojima čak četiri desetke. Stubičku pisanicu Silvijane i Marice žiri je opisao u superlativima uz pohvale kakve se rijetko mogu čuti u showu.

„Uopće me ne dira ta svjetlo pink boja vašeg mesa. Vas dvije ste postale prave Zagorke! Odradile ste sjajan posao, sve je napravljeno kako treba, po pe-esu. Marica je uspjela napraviti najbolju tjesteninu dosad u showu. Zaista ste briljirale!“, hvalila je Mateja Domitrović Sabo prijateljice i njihovo jelo: fenomenalne rezance, umak sa savršenom dozom alkohola te odlično pripremljeno meso.

„Neke stvari me znaju ljutiti kad se dira u tradiciju. Tu sam nemilosrdan… Pogotovo kad je još jelo napravljeno kako ne treba. Ali ovo mi je jelo bilo jako dobro. Nisam mislio da ću ovdje, u Dubravi, pojesti najbolju pisanicu u životu. A probao sam dosta svinjskih filea na ovakav način i moram priznati da su cure ovo odradile vrhunski.

Obično im prevladava šljivovica, stave puno suhih šljiva ili vrhnja. Ovo je odlično izbalansirano, niti ja ne bih mogao bolje. Uostalom, vidjelo se da sam zadovoljan i kroz ocjenu. A ja sam težak na desetkama, tako da je ovo prva u ovoj sezoni showa“, otkrio je Tomislav Špiček, dok su Silvijana i Marica skakale i grlile se na setu showa, ne vjerujući da gledaju u tri desetke.

Mateja je još jednom desetkom nagradila Moranu i Domagoja za njihove teleće medaljone u umaku od vrganja i krokete, koji nisu bili isušeni i u kojem vrhnje nije preuzelo okus, dok su Bada i Toca dobili tri devetke za vrlo ukusan pačji ajngemahtec. Te su se večeri najlošijim kuharima pokazali Anto i Antonio. Njihovi „zoljom pogođeni“ odresci nisu se svidjeli nikome, a najmanje Špičeku, kojeg su momci jako naljutili:

„Nemoj da ti bježi osmijeh, Anto! Prošli smo polovicu sezone, a vama se komad pohanog mesa rascvate kao cvijet. Danas sam dao prvu desetku ove sezone, al sutra se može svašta dogoditi. Možda vam ocjene uopće ne budem pisal!“

Tko će briljirati na tablici ukupnog poretka, a tko potpuno potonuti – pogledajte već sutra u novoj epizodi showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:10 na RTL-u!

SIGURNOST GRAĐEVINA

Hrvatski građevinski inženjer: Zgrade izgrađene u ovom razdoblju su najkritičnije. Gradile su se bez adekvatnih projektnih obrada

"Zabrinjavajuće je da do ovog urušavanja nije došlo uslijed elementarne nepogode kao što smo imali potrese u Zagrebu i Petrinji niti obilnih oborina kao što je bio slučaj u Valenciji, Jablanici u BiH ili u Bologni. Nije bilo niti velikih oborina, snijega, niti jakog utjecaja vjetra ili temperature, a nadstrešnica se ipak urušila i izazvala veliku tragediju."

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

AU
austrougarskigeneral
10:40 01.11.2017.

mora da je bilo jako dobro jer ovaj špićek ne daje nikad vecu ocjenu od 7.

AR
Artukovic
10:31 01.11.2017.

Netko ih opasno gura prema pobjedi.Netko ko nezna razliku izmedu patke i purice,ili teletine i divljaci,ko nepoznaje kontinentalne zacine,nepoznaje najosnovnija kulinarska pravila,vjerujem da nemoze ni napraviti dobro jelo.Pogotovo ne zagorski specijalitet.