nakon koncerta

Domaćem trubaču ukrali skupocjenu i unikatnu trubu: 'Jedina takva u Hrvatskoj'

Foto: Privatni album
Domaćem trubaču ukrali skupocjenu i unikatnu trubu: 'Jedina takva u Hrvatskoj'
26.07.2016.
u 14:53
U priopćenju se navodi da je ukradena truba jedina takva u Hrvatskoj
Pogledaj originalni članak

Trubaču zadarskog benda Postolar Tripper ukradena je skupocjena truba nakon koncerta koji su prošle subote održali na Prviću.

Organizatori mole osobu koja je otuđila ovaj skupocjeni instrument da se javi i da ga vrati. Kako su naveli, riječ je o trubi marke Kanstul 1600 Wayne Bergeron serijskog broja 25911.

"Kako je riječ o rijetkom i unikatnom instrumentu (jedina u Hrvatskoj) i kako je za nju trubač Postolara Luka Mrša dugo skupljao sredstva, sve su informacije više nego korisne i nadamo se da će biti vraćena. Ako netko pronađe instrument na otoku neka obavijesti Mjesni odbor Prvić Šepurine na broj telefona 095/ 524 2797", navodi se u priopćenju.

Informacije o trubi mogu se poslati i na adresu management@postolar-tripper.com

>> Zdravko Škender: Ogorčen sam! To je kao da mi je netko ukrao noge!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.