otkazala sve obveze

Trudna Kate Middleton izbivat će iz javnosti do Božića

Foto: Reuters/Pixsell
kate (1)
Foto: Reuters/Pixsell
kate (1)
Foto: Reuters/Pixsell
kate (1)
Foto: Reuters/Pixsell
kate (1)
07.12.2012.
u 16:02
Tridesetogodišnja kraljevna idući će se put u javnosti moći vidjeti najvjerojatnije na Božić, u tradicionalnom posjetu kraljevske obitelji crkvi u Sandringhamu, piše The Telegraph.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je jučer napustila bolnicu i otišla kući u palaču Kensington, objavljeno je da će se trudna Kate Middleton odmarati do Božića. Vojvotkinja je otkazala sve obveze, a već ovaj vikend trebala se pojaviti na dva događanja.

Kate, koja je u ponedjeljak završila u bolnici zbog dehidracije i prekomjernog povraćanja, na preporuku liječnika mora se odmarati. Stoga je se do Božića neće moći vidjeti u javnosti. Tridesetogodišnja kraljevna idući će se put u javnosti moći vidjeti najvjerojatnije na Božić, u tradicionalnom posjetu kraljevske obitelji crkvi u Sandringhamu, piše The Telegraph.

Catherine je sa suprugom u subotu trebala biti na humanitarnoj akciji za beskućnike u Royal Albert Hallu, a u subotu na vojnom događanju, ali William će te dužnosti obaviti sam. Vojvotkinja će propustiti i londonsku premijeru filmskog spektakla "Hobit" u srijedu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.