nije pazila

Trumpova kći uhvaćena u hotelu u jako nezgodnom trenutku, a svi se pitaju što joj je u ruci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Kika/Pixsell
Foto: Kika/Pixsell
Foto: Kika/Pixsell
Foto: Kika/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: Kika/Pixsell
15.03.2021.
u 18:34
Tiffany je bila u jednom hotelu te je na trenutak izašla na terasu, a fotografi su je uhvatili s opuškom i upaljačem u ruci.
Pogledaj originalni članak

Kći Donalda Trumpa Tiffany (27), koju je dobio u braku s Marlom Maples, američkom voditeljicom i glumicom, malo se opustila u Miamiju gdje trenutačno boravi s obitelji i zaručnikom. Tiffany je bila u jednom hotelu te je na trenutak izašla na terasu, a fotografi su je uhvatili s opuškom i upaljačem u ruci. Osim toga, na ruci joj je blistao zaručnički prsten koji, kako se procjenjuje, vrijedi 1, 2 milijuna dolara

Foto: Profimedia

Tiffany je na terasi hotela ugasila ručno smotanu cigaretu u jednoj tegli. 

Kako Trumpova kći nikada nije viđena s cigaretom u ruci te nije poznato da puši duhan, strani mediji pišu kako najvjerojatnije nije riječ o duhanu. 

Podsjetimo, nigerijski multimilijunaš Michael Boulos zaprosio je Tiffany Trump u vrtu Bijele kuće. Zarukama se pohvalila sama Trump, koja je objavila zajedničku fotografiju iz Bijele kuće, na kojoj joj se na se na ruci vidi poveliki prsten. 

"Bila mi je čast proslaviti mnoge prekretnice, povijesne prilike i stvoriti uspomene s obitelji u Bijeloj kući. Ništa posebnije od mojih zaruka s nevjerojatnim zaručnikom Michaelom", napisala je Tiffany uz fotografiju te još dodala i da su oboje uzbuđeni zbog idućeg poglavlja. Michael je, inače, nasljednik nigerijskog konglomerata Boulos Enterprises, a u Nigeriji je živio dok nije upoznao Tiffany u Mykonosu u Grčkoj 2018. te se zbog nje preselio u SAD, tvrde izvori za strane medije. Navodno će se useliti u vilu na Floridi, kao i ostatak Trumpova klana. Ivanka i Jared već su kupili tamo jedan posjed, dok brat Don Jr.. i njegova djevojka Kimberly Guilfoyle istražuju nekretnine u Palm Beachu. Nije ni čudno da Tiffany želi biti negdje u blizini brata jer joj je on jedini bio na proslavi njezina 25. rođendana prije tri godine. Njezin otac Donald i Melanija prije inauguracije Joea Bidena otišli su u Mar-a-Lago. Zanimljivo je i spomenuti kako je Trump jednom prilikom izjavio da je "manje ponosan" na Tiffany od sve svoje druge djece te da joj od 2013. nije javno čestitao rođendan. Dugo se nisu uopće viđali i inače se na obiteljskim okupljanjima nije osjećala dobrodošla. To se promijenilo ove godine kada je uz svu Donaldovu drugu djecu držala govor na nacionalnom skupu republikanaca.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

AT
atlantisind
20:13 15.03.2021.

Pa i ostale puse pa nikom nista.

GU
General_U
22:35 15.03.2021.

Aha vijest je da je imala nešto u ruci nalik cigareti ali da sigurno nije duhan, a kao usput i nebitno navedete prsten od 1.2 milona dolara e jadni..

Avatar dzambo
dzambo
21:45 15.03.2021.

Pa bolje i to...nego da su je uhvatili da ''ljubi drugu djevojku''...a ja....