Ian Bell

Tužna vijest iz Pariza: Glazbenik iznenada preminuo na putu prema Euroviziji

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
08.05.2023.
u 12:40
Australski DJ i glazbeni autor Ian Bell preminuo je 2. svibnja nakon što je doživio srčani udaru u Parizu koji je bio prva stanica njega i njegove obitelji na putu prema Liverpoolu
Pogledaj originalni članak

Samo dan uoči prvog polufinala ovogodišnje Eurovizije koja se održava u Liverpoolu iz Pariza stižu tužne vijesti. Australski DJ i autor Ian Bell (60) preminuo je od posljedica srčanog udara u Parizu dok je bio na odmoru s obitelji i na putu za Veliku Britaniju, gdje je trebao prisustvovati Euroviziji, javlja Daily Mail. Bell je preminuo 2. svibnja nakon što je doživio srčani udar u Parizu koji je bio prva stanica njega i njegove obitelji na putu prema Liverpoolu. 

Bio je omiljen u glazbenim krugovima, a  često se družio i fotografirao sa zvijezdama među kojima su Mel C iz grupe Spice Girls i Rita Ora. Njegovi shrvani prijatelji opraštaju se na društvenim mrežama od glazbenika i velikog čovjeka navodeći da će ostati upamćen kao ''ljupka i draga'' osoba.

"Bio je jedna od najljupkijih, najljubaznijih i najentuzijastičnijih osoba koje sam ikada upoznao", poručio je njegov prijatelj i pisac Andrew P Street.

Foto: Facebook

Svoju glazbenu karijeru Bell je započeo 1980-tih godina, a tijekom godina etablirao se od DJ-a iz noćnih klubova do stručnjaka za pop kulturu. Uz to bio je i vlasnik trgovine ploča, a uz pisanje glazbe bavio se i fotografijom. 

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Jordan, kćer Ruby i sestre Susan i Janet. 

VIDEO Dirljiv trenutak u kojem je Kate Middleton zagrlila uplakanu djevojčicu

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PU
paul-umpe
13:52 08.05.2023.

iznenada .jeli dobio cetvrtu dozu