odlazak coolija

TV voditeljica izvještavala o smrti slavnog repera pa napravila urnebesan gaf: 'Gang staz paradajz'

Foto: Screenshot RTS
TV voditeljica izvještavala o smrti slavnog repera pa napravila urnebesan gaf: 'Gang staz paradajz'
29.09.2022.
u 13:15
Coolio je svjetsku slavu stekao nakon objave spomenutog hita "Gangsta’s Paradise" u 1995. godine za koji je dobio i Grammyja za najbolju solo rap izvedbu.
Pogledaj originalni članak

Voditeljica jutarnjeg programa RTS televizije izvještavala je javnost o smrti poznatog američkog repera Coolija, a prilikom čitanja vijesti, prikrala joj se malo veća greška.

Naime, navodila je njegove najveće hitove, a prvi među njima je, naravno, "Gangsta’s Paradise" za koji je dobio i Grammyja za najbolju solo rap izvedbu, a koji je poslužio i kao soundtrack za film "Opasne misli". Umjesto pravog imena pjesme, nazvala ju je "Gang staz paradajz", piše Nova.rs

Video u kojemu se prikazuje pogreška voditeljice pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, reper je preminuo u 60. godini u Los Angelesu, a vijest je potvrdio njegov menadžer Jarez Posey. Uzrok smrti još nije poznat. Prema riječima menadžera Coolio, čije je pravo ime Artis Leon Ivey Jr., umro je u kući svog prijatelja. Navodno je otišao u kupaonicu i srušio se na pod. 

Coolio je svjetsku slavu stekao nakon objave spomenutog hita "Gangsta’s Paradise" u 1995. godine. 

Slavni reper bio je i zvijezda debitantskog igranog filma Arsena Ostojića ''Ta divna splitska noć'' koji se snimao u Splitu, a u kojemu je glumio s Dinom Dvornikom.

VIDEO>>Preminuo poznati američki reper Coolio, poznat po legendarnom hitu iz 1995., Gangsta's Paradise


OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.