Novo iskustvo

U 45. godini Mary-Louise Parker počela pušiti marihuanu

Foto: Pixsell
U 45. godini Mary-Louise Parker počela pušiti marihuanu
29.08.2010.
u 18:15
Mary-Louise Parker poznata po ulozi dilerice Nancy u seriji "Trava" nedavno je na tulumu popušila svoj prvi džoint. Imala je jaku virozu, a prijatelji su joj savjetovali da će joj kanabis pomoći
Pogledaj originalni članak

Nancy Botwin je seksi kućanica iz susjedstva koja obitelj prehranjuje dilanjem marihuane, u kojoj za potrebe opuštanja i sama često uživa. Mary-Louise Parker koja Nancy utjelovljuje u seriji “Trava” opuštala se uz zvukove Franka Sinatre, ali odnedavno je počela primjenjivati Nancynu metodu. U razgovoru za Vanity Fair 45-godišnja glumica je otkrila kako je nedavno probala travu.

– Nisam pušila, bila je to nekakva lizalica koju su mi ponudili na jednoj zabavi. U to vrijeme sam bila jako loše imala sam nekakvu virozu zbog koje sam uzimala antibiotike. Malo mi je čak bilo i zlo, a netko do prijatelja mi je rekao kako je najbolji lijek protiv mučnine - marihuana – ispričala je u intervju glumica.Majka šestogodišnjeg sina Williama i dvogodišnje djevojčice Caroline Aberashe, koju je usvojila iz Afrike, na svoju kućnu adresu od obožavatelja često dobiva smotuljke marihuane. – Iz nekog razloga ljudi mi stalno poklanjaju travu. Spremam je na najviše police svog ormara gdje držim cipele kako bi bila sigurna da neće doći u ruke mojim klincima. To mi baš ne bi trebalo – rekla je Mary-Louise.

Zgodna glumica kaže kako prije 45. godine nikad nije potegla nijedan dim marihuane. – Nikad u mladosti ni poslije nisam imala nikakav doticaj s marihuanom sve do tog tuluma. Bilo mi je stvarno loše i rekla sam, ma nek sve ide kvragu probat ću. Bila sam jako uzbuđena zbog toga, imam 45. godina i prvi put pušim travu – prepričala je svoje iskustvo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
07:37 30.08.2010.

treba pušiti sve ali ne i tuđe laži :)