Sjećate li se nje?

U 'Ljubav je na selu' je plakala jer je prevarila supruga, a sad opet sudjeluje u jednom showu

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
23.05.2023.
u 14:40
Vesna je bila na farmi kod Siniše, a tamo je između ostalog otkrila da je prevarila bivšeg supruga. Vesna će za svoju večeru u showu 'Večera za 5' u kojoj sudjeluje ovaj tjedan koristiti mljeveno meso, mrkvu, gorgonzolu, jaja, grašak, šumsko voće i mlijeko, a Alen je zaključio kako će to biti neka moderna večera.
Pogledaj originalni članak

Danas će ostale kandidate ugostiti pomoćna radnica u kuhinji Vesna Vuković, koja je gledateljima poznata iz 15. sezone showa 'Ljubav je na selu' pa neki misle da bi njezina prednost mogla biti to što joj kamere nisu strane, baš kao i njezin posao u kuhinji. 
Vesna je bila na farmi kod Siniše, a tamo je između ostalog otkrila da je prevarila bivšeg supruga. 

"Dragi moj bivši mužu, jesam li te prevarila? Dat ću ti sada konkretan odgovor. Jesam, prevarila sam te. Ja tebe jednom, a ti si mene tko zna koliko puta", rekla je kroz smijeh.

"Malo sam ostao iznenađen", dodao je Siniša. Kasnije se na izjavama raspala, odnosno to ju je prizanje natjeralo na suze.

"Da, kajem se zbog toga. Žao mi je. Tada smo to napravila i nikada više to nikome ne bih napravila. Ja sam ja", rekla je utučena Vesna. Uz njezino priznanje, uslijedilo je i Sinišino.

"Ja sam isto tako prevario svoju ženu", dodao je.

Vesna će za svoju večeru koristiti mljeveno meso, mrkvu, gorgonzolu, jaja, grašak, šumsko voće i mlijeko, a Alen je zaključio kako će to biti neka moderna večera. „Nisam baš vidjela da netko pravi mesnu štrucu pa sam je odlučila ja napraviti. Recept je moj“, otkrila je domaćica, a Olgica smatra da se roladom uvijek može nekoga impresionirati.

VEZANI ČLANCI:

Varaždinski tjedan 'Večere za 5 na selu' otvorila je medicinska sestra Olgica Koren. U goste su joj stigli Varaždinka Vesna Vuković, prodavačica Sanja Novak, bagerist Alen Martinčević i umirovljenica Marija Marina Levanić. Ekipi je odlučila poslužiti jela svojih zavičaja - Zagorja te Bosne i Hercegovine.  Olgica je u konačnici svojom večerom bila zadovoljna, a bili su zadovoljni i protukandidati. Alen joj je dodijelio osam bodova jer mu se nije svidjela palenta, a atmosfera mu je mogla biti malo bolja. Sanja je Olgici dala devet bodova, bod manje dobila je jer joj je glavno jelo bilo malo preljuto. Marina je Olgici dala čistu desetku, a Vesna devetku. I njoj je glavno jelo bilo prežestoko. Olgica je dobila visokih 36 bodova i visoko postavila ovotjednu letvicu.

VIDEO Lovkinja Morana Zibar odgovarala na 'teška' pitanja Nevena Ciganovića, pogledajte kako je prošlo njezino znanje

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.