melem za oči

U maloj sivoj haljini lijepa glumica izgleda kao milijun dolara

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Kat Dennings
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Kat Dennings
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
Kat Dennings
26.02.2014.
u 10:13
Iako zima još traje, ni niske temperature nisu spriječile Kat Dennings da pokaže svoju porculansku kožu
Pogledaj originalni članak

Glumicu Kat Dennings u seriji "2 Broke Girls" obožavatelji su navikli vidjeti u odori konobarice. No, lijepa 27-godišnjakinja na gostovanju u emisiji Davida Lettermana nije mogla izgledati elegantnije.

Pojavivši u uskoj sivoj haljini, zvijezda filmova "Thor" i "Nick i Norah: Spoj za jednu noć" istakla je svoje tjelesne atribute, a sve upotpunila crvenim ružem i crnim štiklama.

Iako zima još traje, ni niske temperature nisu spriječile Kat da pokaže svoju porculansku kožu.

>>Kat Dennings nakon premijere ne tulumari, nego čita knjige

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

M3
Miške 3
13:37 26.02.2014.

Lijepa žena, zanosna, predivna. Badava druge se nazidavaju silikonima i masakriraju plastičnim operacijama. I Bog stvori lijepu ženu. Pravedno je da ih uvijek i svuda ima, u svakoj generaciji. Problem je u tome, što mladi junci ( i ja sam bio takav ) u njoj vide samo novu lovinu, trofej. A ne šansu za cijeli život. Kakovu će divnu, lijepu djecu rađati.

Avatar Lizard king
Lizard king
14:50 26.02.2014.

Ne kuzim bas ovaj naslov, ono, zenska je onak, ok, ali bas da je neka ljepotica - hm, bas i nije, a pogotovo ne kao milja dolara...

Avatar sidex
sidex
15:51 26.02.2014.

Ha,ha,ha... kad bi se nudilo nju ili 10.000 Dolara, mislim ona nema nikakve šanse.