Sretna nova!

U ponoć ću se poljubiti s dečkom na tajnovitu partyju pod maskama!

U ponoć ću se poljubiti s dečkom na tajnovitu partyju pod maskama!
31.12.2010.
u 09:00
Što sve u Secret Clubu čeka goste, ne znaju ni oni sami! U neznanju je i Nataša Dorčić koja nije puno dvojila hoće li 2011. pozdraviti na zabavi “tajnoga kluba” ili na nekoj drugoj lokaciji.
Pogledaj originalni članak

U zagrebačkom muzeju Džamija večeras se priprema najzagonetniji doček u gradu. Na party pod nazivom “Eyes Wide Shut” koji organizira prije pola godine osnovan klub Secret Club, čiji su članovi većinom mladi poslovni ljudi, ali i neke poznate osobe, moći će se ući samo s maskom preko očiju, a što sve ondje čeka goste, ne znaju ni oni sami! U neznanju je i Nataša Dorčić koja nije puno dvojila hoće li 2011. pozdraviti na zabavi “tajnoga kluba” ili na nekoj drugoj lokaciji.


I dalje zaljubljena

– Nikad nisam bila na sličnom događanju pa jedva čekam. Nisam još nabavila krinku, ali vjerojatno će biti zlatna i minimalistička jer ne volim kič – otkrila je 42-godišnja Nataša koja je, baš poput večerašnjeg partyja, kad je o ljubavi riječ, tajnovita.

– Idem s dečkom i to je sve što ću vam reći.

Glumica nije željela potvrditi je li muškarac u njezinu životu i dalje onaj isti, godinu dana mlađi švicarski hokejaš i fizioterapeut u kojeg se zaljubila prošlo ljeto. I dok će mama, nakon lanjskog kućnog dočeka, ove godine tulumariti u društvu odraslih, sinovi Tomo i Tit Emanuel te kći Roza otići će na svoju stranu.

Sinovi za novu s tatom

– Dečki će Novu provesti s tatom, a Roza ide na tulum s prijateljicom – kaže. Nakon dočeka, za Natašu slijedi odmor do 7. siječnja kad nastavlja s predstavama “Ovo bi mogla biti moja ulica” i “Čovjek koji je spasio Europu”. – To vrijeme ću provesti pospremajući stan jer ga želim pripremiti za ulazak nove, čiste energije – govori glumica te za kraj otkriva: – Ne idem nikamo na zimovanje, bit ću sretna što ću jutra moći provoditi kod kuće. To će za mene biti zimovanje!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SA
sanna48
09:26 31.12.2010.

dobro i to je sada vijest za novine....stvarno nemate pametnijeg posla?