NAJSRETNIJI DAN

Udala se poznata voditeljica i blogerica koja je tajila da je rođena kao muško

Foto: Instagram
Nikkie Tutorials
Foto: Utrecht Robin/ABACA
Rotterdam: Generalna proba Eurosong
Foto: Simona Chioccia / ipa-agency.net
Milan, Red Carpet About You Awards Europe
Foto: Profimedia
Nikkie de Jager
Foto: Instagram
Nikkie de Jager
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
07.09.2022.
u 20:59
- Mr. i Mrs. Tutorials. Jedva čekam da vam sljedećeg tjedna pokažem čitavu snimku s ceremonije, napisala je Nikkie, koju na Instagramu prati 16,5 milijuna ljudi. Nikkie je lani bila jedna od voditeljica Eurosonga u Nizozemskoj, a prije dvije godine je u YouTubeu videu objavila kako je rođenda kao muškarac. Naime, netko ju je ucjenjivao, a ona je odlučila sve sama priznati
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih modnih blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager (28) poznatija kao Nikkie Tutorials, otkrila je na društvenim mrežama da se udala za dugogodišnjeg partnera Dylana Drossaersa.

- Mr. i Mrs. Tutorials. Jedva čekam da vam sljedećeg tjedna pokažem čitavu snimku s ceremonije, napisala je Nikkie, koju na Instagramu prati 16,5 milijuna ljudi. Nikkie je lani bila jedna od voditeljica Eurosonga u Nizozemskoj, a prije dvije godine je u YouTubeu videu objavila kako je rođenda kao muškarac. Naime, netko ju je ucjenjivao, a ona je odlučila sve sama priznati.

- Kad sam bila mala, shvatila san da sam se rodila u pogrešnom tijelu, što znači da sam transrodna osoba - kazala je Nikkie. Dodala je i da se rodila kao muško no uvijek se identificirala kao žena, pa čak i na svojim početcima na YouTubeu kada je imala samo 14 godina. Tada je već počela piti supresore hormona i do 19. godine je završila svoj put. Ipak, ucjena nije jedina trauma koju je Nikkie doživjela. Njezin mlađi brat Mikai preminuo je 2018. godine. Kada je imao samo 13 godina bio mu je dijagnosticiran mu je rak limfnih čvorova.

Iste godine kada je morala 'izaći iz ormara' bila je žrtva oružane provale. Beauty vlogerica i njezin zaručnik Dylan Drossares bili su u svom domu u Nizozemskoj, te su im upali naoružani i maskirani pljačkaši. Više detalja o traumi koju je tada doživjela nije htjela podijeliti, jer je rekla da bi to stvorilo probleme u istrazi, ali i narušilo njezino mentalno zdravlje.   

Prema podacima Hopper HQ-a Nikkie zarađuje više od milijun dolara godišnje samo od reklama koje se prikazuju na njezinim šaljivim i informativnim videima o šminkanju.

VIDEO: Sjećate li se Anđele koja je sa Zečićem snimila duet 'Ima li nade za nas'?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
21:18 07.09.2022.

Kad sam bio mali rodio sam se u pogresnom tjelu, zapravo sam Engleski Princ, uvijek sam znao da u mojim venama tece plava krv, da sam nesto posebno, jednog dana odvela me mama kod doktora, stavljali mi kojekakve kopce na glavu, radili testove, snimali glavu, mozak! Na kraju dali mi neke tablete I smjestili me u bolnicu, da sam se samo 20 godina kasnije rodio postao bi svjetska zvijezda I bogatas na YouTube. Takav mi horoskop