stiže grupa Kiss

Udruga 'Pravo na život' poziva na bojkot večerašnjeg koncerta u Areni Zagreb: 'Pomolimo se za našu mladež'

Foto: Pixsell/Wenn, Facebook
Foto: Katja Ogrin
Grupa Kiss na svjetskoj "End Of The Road" turneji
Foto: Facebook
Foto: Achim Scheidemann/DPA
Fanovi ljuti na Gena Simmonsa zbog visoke cijene ulaznica za umjetni?ki show o njemu
Foto: John Gunion
UK: Grupa Kiss nastupila u SSE Hydro
Foto: John Gunion
UK: Grupa Kiss nastupila u SSE Hydro
Foto: RM7/ZJE
Brisbane: Grupa Kiss održala je koncert
Foto: John Gunion
UK: Grupa Kiss nastupila u SSE Hydro
Foto: RM7/ZJE
Brisbane: Grupa Kiss održala je koncert
09.07.2022.
u 11:36
Na službenoj Facebook stranici udruge, koju prati više od 58 tisuća ljudi, objavljen je apel mladima da ne idu na večerašnji koncert legendarne grupe KISS nazivajući je 'Kraljevima u službi sotone'.
Pogledaj originalni članak

Jedan od najuspješnijih rock and roll bendova na svijetu, grupa Kiss, večeras će u okviru svoje turneje "End of the Road" održati koncert u Areni Zagreb. No, njihov dolazak izazvao je oprečne reakcije u javnosti. Dok jedni željno iščekuju vidjeti svoje idole na pozornici, iz udruge Pravo na život pozivaju na bojkot koncerta. Na službenoj Facebook stranici udruge, koju prati više od 58 tisuća ljudi, objavljen je apel mladima da ne idu na večerašnji koncert legendarne grupe nazivajući je 'Kraljevima u službi sotone'. 

- KISS je skraćenica za “Kings In Satanic Service” (Kraljevi u službi Sotone). Producent te grupe Bob Ezrin četvoricu njenih članova nazvao je “simbolima razbuktalog zla neobuzdane putenosti”. Gene Simmons, koji javno priznaje svoje zanimanje za kanibalizam, poznat je po tome da pohotno plazi svoj dugi jezik – što je stari poganski simbol štovanja demona." (fb Dobri pastir) - poručili su iz udruge koja se bori za 'spas nerođenih'. Za kraj su dali i preporuku za sve one koji će na koncert ipak otići. 

"Preporuka: pomolimo se za našu mladež koja će ići na ovaj koncert da ih dragi Bog sačuva od utjecaja zloga", zaključili su.

Foto: Facebook
Inače, grupa KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla. Poznati su i po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak.

Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.  - Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada - izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli... bez ispričavanja i bez zaustavljanja - izjavili su KISS povodom “End of the Road” turneje.  

Foto: Katja Ogrin
Grupa Kiss na svjetskoj "End Of The Road" turneji

VIDEO Počela je Ultra! Partijaneri iz cijelog svijeta opkolili Split

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Mistborn
Mistborn
11:50 09.07.2022.

Uvijek su mi bili fascinantni oni vjernici koji se boje kojekakvih uroka, zlih duhova, vraga i koječega, pa još nose nekakve posebne talismane protiv tog. Kao vjernik mišljenja sam da je vjerniku dovoljna čvrsta vjera i da ništa, ni na ovom svijetu ni na drugom, nije jače od Boga. Ako nekog od vjere može odvratiti ili pokvariti npr. KISS, onda tu nije ni bilo vjere, to begin with.... Rock on!!!!! .... I was made for lovin' you baby....

JO
johnnytheuniverse
22:47 09.07.2022.

U svakom slučaju bolje Kiss nego Tompson,koji je ukrao stil sviranja od Maiden!!,I kakva je to religija kad jedan običan bend je može poljuljati?Bitno kad su Masoni u pitanju onda se nitko.ne buni,zna se kakav je to put,?dok je Kiss obična Rock n Roll zabava!Trebao bi Venom Doći u Hrvatsku!!

ĐN
Đuro Nutrija
21:05 09.07.2022.

Koja pišurija, taj bojkot navodnih sotonista, ako nekog vjernika Gene Simmons sa svojom jezičinom poljulja u vjeri....ježi ga onda, problem je u slaboj vjeri. A Gene je PR genijalac, koristi ljudsko praznovjerje i glupost već 40 godina i živi bolje nego bilo koji kardinal a kamoli prosječni vjernik, kud se ja tog nisam sjetio.