život u strahu

Uhodi Eve Mendes još tri godine zabrane prilaska

Foto: Pixsell
Uhodi Eve Mendes još tri godine zabrane prilaska
21.06.2011.
u 12:14
Opsjednuti John C. Luna Evu je uznemiravao šaljući joj pisma u kojima je tvrdio kako zna da je ona spremna umrijeti za njega, a u svibnju ove godine čak je pokušao doći do nje pojavivši se ispred njene kuće
Pogledaj originalni članak

Glumici Evi Mendes sud u Los Angelesu odobrio je zahtjev kojim je tražila da se čovjeku koji je uhodi od 2008. zabrana prilaska produži za još tri godine.

Opsjednuti John C. Luna Evu je uznemiravao šaljući joj pisma u kojima je tvrdio kako zna da je ona spremna umrijeti za njega, a u svibnju ove godine čak je pokušao doći do nje pojavivši se ispred njene kuće.

Glumica zbog toga, kako je navela u zahtjevu, živi u stalnom strahu pa je tražila da mu se produži privremena zabrana prilaska.

Začudo, Luna se nije protivio odluci suca te je bez pogovora potpisao dokumente u kojima piše da mu je zabranjeno približiti se Mendes na udaljenost manju od sto metara te je ne smije kontaktirati na bilo koji način.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
02:06 22.06.2011.

A gdje bi trebalo svrstati one cure koje su prijetile rijecima, \"Dolazim, probudit cu te, ubiti cu i tebe i sebe. Mozda bi takvima trebalo objaviti puno ime i prezime, da se zna tko su is to su.