velika tragedija

Umrla zvijezda popularnog realityja (26), shrvani otac: 'Dobio sam poziv koji niti jedan roditelj ne želi primiti'

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
18.01.2022.
u 20:00
Jordan Cashmyer se u popularnom MTV serijalu pojavila 2014. godine s tadašnjim dečkom Derekom Taylorom. Tijekom serijala prikazan je njihov život, ali i problemi s kojima su se susretali dok su iščekivali rođenje svoje kćeri Genevieve Taylor.
Pogledaj originalni članak

Popularan reality show "16 And Pregnant" koji se već godinama emitira na MTV-ju proslavio je brojne tinejdžerice koje su vrlo rano postale majke. Jedna od sudionica tog showa bila je i Jordan Cashmyer (26) koja je preminula protekle nedjelje. 

Tužnu vijest potvrđena je na profilu njezina oca Dennisa Cashmyera. - Sinoć sam dobio poziv koji niti jedan roditelj ne želi primiti. Moja voljena kći Jordan preminula je u dobi od 26 godina. Naša srca su slomljena. Nijedan roditelj ne bi smio doživjeti gubitak djeteta, nikad. Molim vas, čuvajte nas u mislima dok se nosimo s ovom teškom tragedijom - poručio je shrvani otac. 

Svoje je pratitelje zamolio i da u ovim teškim trenucima poštuju privatnost obitelji. - Molim vas poštujte našu privatnost. Trenutno smo okruženi ljubavlju i potporom naše unuke Lyle i članova obitelji - stoji u objavi. 

Foto: Facebook

Inače, Jordan se u popularnom MTV serijalu pojavila 2014. godine s tadašnjim dečkom Derekom Taylorom. Tijekom serijala prikazan je njihov život, ali i problemi s kojima su se susretali - od nezaposlenosti, beskućništva i neodobravanja obitelji dok su iščekivali rođenje svoje kćeri Genevieve Taylor. Jordan je ranije imala i problem s drogom. Tijekom 2017. godine bila je uhićena zbog posjedovanja droge, a prošle godine pohvalila se da je uspješno pobijedila ovisnost te da je 'čista' već godinu dana. 

VIDEO Pogledajte tko su nominirani za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačko ostvarenje godine 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar Tombstone
Tombstone
20:40 18.01.2022.

Show nije previse popularan bas kao niti ista od MTVa zadnjih godina i nitko zbog pojave u njemu nije slavan. Pa zemite samo Draydeka, ogromna vecina amera nema pojma tko je on niti ima pojma o njegovom showu koji trenutno ima najveci broj gledalaca na MTV, koji opet nije niti 2% od gledalaca npr Tucker Carlson showa na FOXu

Avatar ZigiMarley
ZigiMarley
09:58 19.01.2022.

Pfizer ili Moderna?

OD
Ostanite_doma
20:45 18.01.2022.

Boooossttreeeer