Iva Majoli

Uspon naše najbolje tenisačice! Prije 25 godina bila je na vrhu, oči cijelog svijeta bile su uprte u nju!

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Iva Majoli
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Profimedia
09.06.2022.
u 08:00
Iva se svake godine prisjeti velikog uspjeha pa je tako bilo i ove, a na svom je Instagram profilu objavila zajedničke fotografije. "Još uvijek smo velike prijateljice i ovo je ono što ostaje zauvijek. Volim te", napisala je Majoli uz fotografije s Hingis s kojom se čuje redovito, a bila joj je i na vjenčanju.
Pogledaj originalni članak

Prije 25 godina Ivan Majoli (44) u finalu Roland Garrosa rezultatom 6:4, 6:2 svladala je tada prvu tenisačicu svijeta, Švicarku Martinu Hingis i tako Hrvatskoj donijela prvi  Grand Slam naslov u povijesti.

Iva se svake godine prisjeti velikog uspjeha pa je tako bilo i ove, a na svom je Instagram profilu objavila zajedničke fotografije.

"Još uvijek smo velike prijateljice i ovo je ono što ostaje zauvijek. Volim te", napisala je Majoli uz fotografije s Hingis s kojom se čuje redovito, a bila joj je i na vjenčanju.

Nakon osvojenog naslova imala je dvije dobre sportske godine, no onda je njezina forma počela padati, no ostala je zapamćena kao prva i jedina Hrvatica s Grand Slam titulom.

Karijeru je završila s 26 godina, a zaradila je oko 4,5 milijuna dolara samo od turnirskih nagrada, a u povijest se upisala kao jedna od naših najboljih sportašica svih vremena.

Bivša tenisačica danas je izbornica ženske teniske reprezentacije.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

LE
LenardHr
11:32 09.06.2022.

Posteno zaradila i isto tako spiskala. Njezina stvar. Tko tu ima sta za zamjerit?

DU
Deleted user
08:26 09.06.2022.

Ima tu nešto i u karakteru odnosno kad se pogleda, osvrtom u retrovizor, slučaj B. Becker-a, proćerdati tolike milijune eura i završiti u zatvoru zbog izvrdavanja zakona o bankrotu - e i tu trebaju sportski napori, nalik onima kad biciklisti na Tour de France-u još okreću pedale dok se kreću nizbrdicama. Štono bi se reklo, aktivno u financ. jaz!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:42 09.06.2022.

Rekao njen bivši muž - Ode na egzibicioni turnir u SAD, zaradi 30.000 dolara i ne vraća se dok sve ne spiska.