LJUBAV JE NA SELU

Valentina briznula u plač! Natjerala je Tonija da prizna: 'Mi smo skupa'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
14.10.2024.
u 09:22
Kako bi sve upoznao, farmer se želio družiti sa svima što je posebno uzrujalo Valentinu
Pogledaj originalni članak

U showu "Ljubav je na selu" jučer se odvila prava drama. Naime, farmer Toni svoje je djevojke odlučio povesti u večernji izlazak, a pritom je došlo do burnih reakcija. Kako bi ih sve upoznao, farmer se želio družiti sa svima njima, što je posebno uzrujalo Valentinu. Naime, Toni je sjeo pokraj Vivien te s njom razgovarao o tetovažama. Ona mu je otkrila da razmišljala da napravi tetovažu na sličnom mjestu kao Antonela. "Stavi 'Ljubav je na selu Toni'. Ja ću financirati ovo Toni", predložio je farmer.  Antonela je istaknula da ne zna što bi rekla na to. Vivien je pitala Tonija kako mu se sviđa njezin parfem i on se primaknuo te je pomirisao. "Parfem je top", komentirao je. Vivien je namignula Valentini kojoj se situacija baš nije svidjela. "Ja više nemam volje. Idem spavati", rekla je ostalima, a Vivien je zanimalo zašto. 

"Mislim da je bila drama što sam sjela pokraj njega i eto, osjetila se ugroženom", komentirala je Vivien. Toni je rekao da će popiti piće i krenuti kući. Nazdravili su svi zajedno. "Iskreno, nisam očekivala da će tako biti, da će biti scena, ali postoji neki razlog za to", rekla je Vivien.  

Ipak, Toni je Valentinu odlučio odvesti nasamo, pokušao ju je smiriti i poručio joj je da nema potrebe za scenama te da mu je ona i dalje broj jedan: „Ne treba dolaziti do ovoga... Ako nisam ja uz tebe, ne znam tko je uz tebe. Sad ćemo reći da smo skupa i idemo normalno. Sama si rekla da ne želiš da se pred kamerama poljubimo niti išta!“

GALERIJA Burno na imanjima! Ivicu čeka iznenađenje, a Marija i Vesna ne prestaju se podbadati

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Ljubav je na selu
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

nagrađeni film

'Supstanca' donosi sjajnu priča o starenju i površnim, nerealnim standardima ljepote koji nas okružuju

Elizabeth prvo upoznajemo kao voditeljicu dnevne fitness emisije. Vrhunac glumačke karijere za nju davna je prošlost, a danas živi sama u luksuznom stanu s pogledom na Los Angeles. Njezin život dotaknut će novo dno kad je za 50. rođendan odbojni producent simboličnog imena Harvey (uvjerljivi Dennis Quaid), prema kojem žene u tim godinama više nemaju što raditi u showbizu, otpremi u mirovinu. Demoraliziranu Sparkle pri povratku kući zadesi prometna nesreća nakon čega završi u bolnici, gdje joj misteriozni medicinski brat predstavi čudotvornu "supstancu" – lijek koji aktivacijom nove stanične diobe omogućava korisniku/matrici da kroz bolju, ljepšu, savršeniju inačicu sebe proživi novu, odnosno staru mladost.

„Možda se moglo desiti da se to ne desi, ali eto, desilo se i što sad“, komentirala je situaciju Valentina. 
„Muškarac koji trči za ženom nije muškarac“, poručile su Antonela i Vivien. „U ovoj situaciji kao da sam neki balonja, tinejdžer... Godi mi“, smješkao se Toni. 

Podsjetimo, nedavno je društvenim mrežama počela kružiti snimka ovog para u šetnji koja je navodno nastala nakon snimanja emisije. Na snimci se se par drži za ruke, a Valentina se potom oglasila o navodnoj vezi. 

"Iskreno, lakše mi je nositi se sa svim problemima koje mi život servira kada nisam sama, mislim da nam je svima tako. Lakše je u dvoje i kada imaš nekoga da mu prepričaš dan, da ti je potpora, da te razumije i sve teške trenutke prolazi zajedno s tobom. Kada bih upoznala takvog muškarca koji bi bio spreman biti uz mene, pustila bih ga u svoj život", kazala je zagonetno za Story. 

VIDEO Psihomodo pop održao slavljenički koncert! Na pozornicu doletjeli grudnjaci, a publici su pripremili ovo iznenađenje

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.