MNOGI SU ZNATIŽELJNI

Valentina iz 'Ljubav je na selu' osvrnula se na glasine o vezi s farmerom

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook
02.10.2024.
u 18:43
Valentina koja slovi kao zavodnica, od početka ove sezone našla se u ljubavnom četverokutu s farmerom Tonijem Patrčevićem, no lijepa i mudra Hercegovka je stvar okrenula u svoju korist. Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj se par drži za ruke te tako potaknula glasine o tome da su oni zajedno. Sada se o tome oglasila i Valentina.
Pogledaj originalni članak

Obožavatelji RTL-ovog reality showa "Ljubav je na selu" dobro poznaju 31-godišnju Valentina Kordić, čije je sudjelovanje itekako obilježilo 9. sezonu omiljene 'Ljubav je na selu'. Naime, Valentina je tada pisala farmeru Vatroslavu Tijanu, a brzo su kliknuli i zaljubili se. Svoju vezu nakon showa okrunili su vjenčanjem na plaži u Ražancu 2019. godine, na koju su bili pozvani i kandidati iz showa kojima su se na setu sprijateljili, a zajedno imaju i dvoje djece.

No, njihov brak ipak nije opstao, a Valentina koja slovi kao zavodnica, od početka ove sezone našla se u ljubavnom četverokutu s farmerom Tonijem Patrčevićem, no lijepa i mudra Hercegovka je stvar okrenula u svoju korist. Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj se par drži za ruke te tako potaknula glasine o tome da su oni zajedno. Sada se o tome oglasila i Valentina. Kordić je zagonetno poručila: 

- Iskreno, lakše mi je nositi se sa svim problemima koje mi život servira kada nisam sama, mislim da nam je svima tako. Lakše je u dvoje i kada imaš nekoga da mu prepričaš dan, da ti je potpora, da te razumije i sve teške trenutke prolazi zajedno s tobom, tako da kada bi upoznala jednog takvog muškarca koji bi bio spreman biti uz mene pustila bih ga u svoj život - kazala je za Story. 

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Reality zvijezda prije nego je ušla u show otkrila je kakvog muškarca traži:  "Kod muškaraca me najviše privlači kad su iskreni, treba biti dobar prema meni i mojoj djeci, da je vjeran, naravno, i s fizičke strane mi se mora svidjeti", ističe Valentina o vrlinama koje traži u partneru za RTL, a dodaje i da se konkurencije ne boji. Ako se farmeru dovoljno svidi da je pozove na svoje imanje, neće joj biti problem zasukati rukave i pomoći mu što god bude trebalo, a čak i ono što ne zna, spremna je i voljna naučiti.

Podsjetimo, Kordić je krajem 2022. godine podnijela je zahtjev za razvod od 45-godišnjeg Vatroslava Tijana. Od tada se o njima puno pisalo u medijima, a buran odnos i teške riječi nisu stale. Početkom godine Valentina je istaknula kako je vrlo samostalna bez Tijana i njegove pomoći.

"Samo da opet napomenem da živim samo od svoga rada! Alimentaciju koju sam koristila za djecu nisam vidjela od desetog mjeseca ni eura. Da ne bi bilo živim od njegovog novca", napisala je Valentina u siječnju.

Večernji list svojedobno je kontaktirao oboje bivših kandidata popularnog showa „Ljubav je na selu“ te nam je sama Valentina ekskluzivno potvrdila kako su u procesu razvoda. Nakon nje, kontaktirali smo i Vatroslava koji nam je tada rekao da je istina da se razvode, ali i da ne želi dati samostalno skrbništvo sad već bivšoj partnerici.

– Ne dam joj samostalno skrbništvo. Nema gdje već godinu i pol, čekam da se odseli. Želi luksuz, a nema ni za garsonijeru – kazao nam je odlučno Vatroslav.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.