upoznali se u 'ljubav je na selu'

Valentina Tijan otišla iz kuće u kojoj je živjela s Vatroslavom: 'Morala sam nas prisilno iseliti'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Privatni album
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Valentina Tijan
24.04.2023.
u 21:00
Valentina i Vatroslav su se upoznali u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Vjenčali su se krajem srpnja 2019. u Ražancu i imaju dvoje djece. Par je prošlog tjedna potvrdio kako se rastaje, a svatko svoje razloge iznosi na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Nakon što su javnost obavijestili da se razvode, Valentina i Vatroslav Tijan, kandidati devete sezone 'Ljubav je na selu' ne prestaju s prepucavanjima na društvenim mrežama. Valentina je sada podijelila s pratiteljima kako je morala prisilno napustiti kuću s djecom u kojoj su živjeli s Vatroslavom, nakon što je napravio djelo koje nikako nije očekivala.

- Hvala svima na porukama podrške koje sam primila od jutros. Trenutno nisam u stanju nikome odgovarati dok se ne sredim. Napravio je zadnji jako niski udarac kojeg ni u najluđim snovima nisam očekivala i morala sam nas prisilno iseliti. Gdje idemo ne znam - napisala je, a potom dodala:

Foto: Instagram screenshot

- I opet je dobro izgubilo, a pobijedilo zlo! Valjda tako u životu to mora biti! Nekima je očito stavljen križ koji moraju nositi. I dalje se nadam da Bog sve vidi! - poručila je.

Podsjetimo, Valentina i Vatroslav su se upoznali u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Vjenčali su se krajem srpnja 2019. u Ražancu i imaju dvoje djece. Valentina je prošlog tjedna otkrila da se razvodi od Vatroslava te da već dvije godine ne funkcioniraju kao partneri. 

- Vatroslav je taj koji je prestao imati odnose sa mnom i već godinu i pol ili dvije govorio javno da je rastavljen i mene zvao bivšom ženom. Rastavu sam podnijela ja kada sam shvatila da on jednostavno nije zainteresiran da budemo zajedno i da od toga više ne može biti ništa", iskreno nam je ispričala Valentina koja je papire za razvod predala još prije Božića prošle godine. Odmah je zatražila i samostalnu roditeljsku skrb – rekla nam je.

Nakon toga o svemu je progovorila i za RTL. 

- Više od dvije godine govorio mi je da idem. Da vodim i djecu i da odlazim. Odjednom se za njih bori. S obzirom na tu njegovu priču koju je skroz promijenio, a prije nekoliko je mjeseci na sve pristao, ne mogu vjerovati. Samo je rekao da želi razvod i tu i tamo viđati djecu. Sve smo sporazumno dogovorili - rekla je tada te dodala da je opet promijenio mišljenje.

Valentina ne krije kako svog, još uvijek supruga, više ne podnosi.

- Ostavio me bez svega, a onda izjavljuje da ja želim luksuz. Što ga je briga ako želim? On je znao otpočetka kakva sam ja i što želim. On je govorio da ima novaca, hvalio se vilom, a zapravo nema ništa -  rekla je. Par je neko vrijeme i živio skupa i to na način da je ona bila u obiteljskoj kući, a u on u kontejneru pored.

- Čekam već neko vrijeme da uselim u drugi stan. U jedne nove zgrade, ali ako se to ne dogodi, u planu imam kupnju ili najam. Čekaju se dozvole i to bi trebalo biti gotovo kroz mjesec dana. Želim se što prije maknuti od njega. Tu su i djeca, nisam sama. Sad su u vrtiću, ja imam posao. Puno bi mi otežalo da idem u drugi grad. Tu smo teško dobili vrtić i puno bi bilo komplikacija - objasnila je Valentina i dodala:

- Ne znam kako nisam na vrijeme shvatila kakav je. Neki su me upozoravali, ali ja sam se zaljubila. U braku smo četiri godine i nema šanse da se pomirimo. Nakon toliko svega, i grubih riječi i ponižavanja i svega. No, pokušavala sam dvije godine. Otkad se mali rodio, nemamo nikakve veze jedan s drugim. Donedavno smo živjeli kao cimeri. Bilo mi je teško to prekinuti, prvenstveno zbog djece - zaključila je tada.

VIDEO Ivana Paradžiković šokirana onim što je vidjela u Americi: 'Najgore od svijeta'

 

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
Kapučino
07:43 25.04.2023.

Ženskica uvijek bila simpatična, a lik prepotentni dalmatinac (tko sam, što sam?, Imam love i sve mogu biti moje,....)

VI
Vinkozrin
06:48 25.04.2023.

Bravo za frajera. Odglumio je da ima love i dobio je od tebe kaj je želio. A ti sada kukaj i traži novog koji ima love.