Vječna ljubav

Vampiri Anna Paquin i Stephen Moyer vjenčali se pod suncem

Foto: Rolling Stone
Vampiri Anna Paquin i Stephen Moyer vjenčali se pod suncem
22.08.2010.
u 17:46
U šatoru, pred rodbinom i prijateljima, 28-godišnja Kanađanka i njezin dragi napravili su prvi korak u osnivanju velike obitelji
Pogledaj originalni članak

Zvijezde serije “Okus krvi” (True Blood), Anna Paquin i Stephen Moyer, vjenčali su se jučer na maloj ceremoniji ispred svojeg doma u Malibuu. U pratnji rodbine, prijatelja i kolega, među kojima su bili Elijah Wood i Carrie Preston, jedno su drugome rekli “uzimam”. Plavokosa 28-godišnjakinja i njezin dvanaest godina stariji suprug na vječnu ljubav zavjetovali su se blizu plaže, pod šatorom. Baš onako kako su se i zaručili.

Stephen je Annu zaprosio prošlog kolovoza, na romantičnim Havajima. Na ruku joj je stavio prsten od dijamanata i platine, koji je dizajnirao uz pomoć kreatorice Cathy Waterman. Svoju dragu tako je okitio s dva prekrasna komada nakita, podsjetnike na ljubav i pažnju koju nikada prije nje nije podario nikome. Naime, Stephenu je, kao i Anni, to prvi brak. Prije voljene Kanađanke imao je kratke, ali i dvije dulje veze iz kojih je izašao s jednim sinom i jednom kćeri. Vrckastija od njega, Anna, nije bila u mnogim vezama, no ljubavi su joj bile šarolikije jer je glumica i javno priznala da je njezina seksualna orijentacija - biseksualna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.