Nije se pojavila na sudu

Vampirica Olja: Obitelj je bila uplašena kada je čula da će za mnom biti raspisana međunarodna tjeralica

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
Bahra i Olja iz Ljubavi na selu prošetale splitskim ulicama
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
30.09.2021.
u 13:13
Olja se trebala pojaviti 16. rujna na sudu u Splitu kako bi iznijela svoju obranu ali u tom razdoblju bila je u srpskom reality showu Zadruga i nije došla na sud, a na sudu se tog dana u njezino ime nije pojavio ni odvjetnik koji je zastupa.
Pogledaj originalni članak

Olja Einfalt Mihovilović danas se mora pojaviti na Županijskom sudu u Splitu kako bi izbjegla sankcije u postupku koji se vodi protiv nje i u kojem se Olja suočava s optužbama za gospodarski kriminal. Naime, splitska vampirica, kako Olja sama sebe naziva, trebala se pojaviti 16. rujna na sudu u Splitu kako bi iznijela svoju obranu, ali u tom periodu ona je bila u srpskom reality showu Zadruga i nije došla na sud, a na sudu se tog dana u njezino ime nije pojavio ni odvjetnik koji je zastupa. Olja je u videu za Hype TV ispričala je kako je za njom zamalo izdana međunarodna tjeralica i kako joj se obitelj uplašila kad je čula za to.

– Nisam ja bježala od suda, rekla sam sudu i odvjetniku da ću kad god treba doći na sud jer ne želim bježati od odgovornosti, a iz produkcije showa su mi rekli kako im je moj odvjetnik javio da je ročište odgođeno i da ne moram dolaziti u Split na sud – ispričala je Olja, ali to nije bilo tako. Ročište nije bilo odgođeno, a na sudu se u njeno ime nije pojavio ni njezin odvjetnik Željko Lubina.

– Trebala sam izložiti svoju obranu tog 16. rujna, ali sam doznala da se ni moj odvjetnik nije pojavio na tom ročištu. Tek kad sam izašla iz showa Zadruga, čula sam da je sutkinja izdala prijedlog da mi se odredi pritvor i međunarodna tjeralica. Članovi moje obitelji su se uplašili i zvali su produkciju Pinka i rekli da se obavezno moram u četvrtak pojaviti na sudu. Pretpostavljam da je to jedan od razloga zašto sam izbačena iz showa – rekla je Olja. Iskustvo u showu nije joj baš ostalo u lijepom sjećanju i rekla je kako joj je natjecateljica Irma Sejranić ukrala i odjeću.

VIDEO Gordon Ramsay rekao nešto od čega se Dalmatinci ježe: U raspravu se uključile i ambasade

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.