javila se i nina badrić

Vanja Horvat (49) sa zaručnikom je na Maldivima, objavila vruće fotke u badiću: 'Poput boginje si'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Vanja Horvat
Foto: Petar Glebov/Pixsell
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Vanja Horvat i Mladen Veber
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Instagram
Foto: Borna Filić/PIXSELL
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.03.2021.
u 09:47
Trenutačno je na Maldivima sa zaručnikom Mladenom Veberom te se po slikama koje objavljuje na društvenim mrežama može zaključiti da stvarno uživa.
Pogledaj originalni članak

Bivša supruga Zorana Mamića, poduzetnica Vanja Horvat (49), nedavno je preboljela koronu, srećom s blažim simptomima. Trenutačno je na Maldivima sa zaručnikom Mladenom Veberom te se po slikama koje objavljuje na društvenim mrežama može zaključiti da stvarno uživa. naime, Vanja je objavila više fotografija s putovanja, na kojima je na plaži i u badiću, a izgleda odlično.  

Foto: Instagram

''Top žena'', ''Žena zmaj – zgodna, lijepa, pametna i voli životinje'', ''Poput boginje si'', pisali su joj pratitelji, a javila se i pjevačica Nina Badrić koja joj je ispod jedne fotografije ostavila emotikone vatre i smajliće sa srcima u očima.
Vanja je ranije ispričala svoje iskustvo s koronom. 

Foto: Instagram

– Imali smo je i moj Mladen i ja... Ja sam tri dana mirovala, a već četvrti nisam jer sam kuhala, spremala, radila. Ja sam nekako pozitivna uvijek i ne dam se pod tu psihozu od drugih. U svemu što se dogodi nekako pokušam naći nešto lijepo – kazala je za In Magazin. Inače, Vanja je dvije godine u vezi s poduzetnikom Mladenom Veberom, a lani su se zaručili. 

– Nama je lijepo ovako kako jest, zezamo se na tu temu vrlo često. U nekom tom smjeru možda i završimo danas-sutra, ali nije nam to prioritet. Evo, sad je Valentinovo, mi smo generacija koja to ne slavi. Ili ti je Valentinovo svaki dan ili nije nikad – kazala je Vanja, čiji je brat Hrvoje nedavno postao izbornik naše rukometne reprezentacije.

– On ima iza sebe jako mnogo znanja, jako mnogo utakmica. Gdje god da je došao, u bilo koji klub, uvijek je napravio veliki uspjeh, već je tri godine s reprezentacijom. Zna dečke, poznaje ekipu – kazala je Horvat. Njezina majka Dunja, koja je nakon duge bolesti prošle godine preminula, Vanji neopisivo nedostaje. – Užasno puno, užasno puno... Da, ima trenutaka kad bih je pitala za savjet, kad bih prokomentirala nešto s njom, pitala je kako bi ona ovo ili ono. To mi je još uvijek rak-rana – priznaje Vanja i dodaje da su joj najveća sreća u životu djeca Nina i Bruno koje ima iz braka sa Zoranom Mamićem, te unučica Vita. – Sad ima dvije i pol godine, interesantna je, priča, melje, hoće kuhati, sve bi probala, ali što je najbolje, nevjerojatno je dijete – od jutra do mraka s osmijehom na licu. Jako je vedra duha, što genijalno – rekla je Vanja Horvat. 

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
10:19 12.03.2021.

Vrhunski milf.

Avatar markoii123
markoii123
10:42 12.03.2021.

Riješila se maminjosa i sad uživa.

MA
Markovinac
10:16 12.03.2021.

Dajte malo Modnog macka i Avu Karabatic ili su oni poceli povracati od tih novinskih clanaka a stare babetine ne odustaju.Teska je to bolest.A gdje su djeca.Brzo cemo citati da se drogiraju dok mama i tata lijece svoje komplekse