Slatko i kratko

Vanja i Luka Modrić kćer nazvali Ema

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Vanja i Luka Modrić kćer nazvali Ema
02.05.2013.
u 14:19
Vanja je prošlog tjedna u zagrebačkoj Petrovoj bolnici rodila djevojčicu kojoj su sretni roditelji dali im Ema
Pogledaj originalni članak

Supruga Luke Modrića rodila je u četvrtak djevojčicu u zagrebačkoj Petrovoj bolnici. Sretni Vanja i Luka kćeri su odlučili dati ime Ema, pišu 24 sata. Par je prije 2,5 godine dobio dječaka Ivana.

Malena Ema svom je slavnom tati dala dodatan poticaj jer je, kako ocjenjuju svjetski mediji, nedavno protiv Borussije igrao sjajno. Nagađa se da će Luka od trenera Josea Mourinha dobiti kratak predah kako bi nekoliko dana proveo sa suprugom Vanjom i djecom.

Vanja i Luka upoznali su se dok je igrao u Dinamu, u kojem je ona tada radila. Vjenčali su se 2010. godine, a iste te godine dobili su i sina. Nogometaš voli naglašavati važnost svoje obitelji, pa se tako i na Santiago Bernabeuu predstavio u društvu supruge i sina.

 >>Stigla prinova: Luka Modrić dobio kćer


O ODNOSIMA DVIJU ZEMALJA

Ugledni crnogorski profesor nakon rezolucije o Jasenovcu poslao emotivnu poruku Hrvatskoj: 'Zagrebe, oprosti!'

Sada je trenutak da poručimo novim generacijama hrvatskih političara, da pri donošenju odluka o eventualnom sprječavanju Crne Gore na putu ka Europskoj uniji, konzultiraju umirovljene kolege koji bi im, sasvim izvjesno, mogle objasniti zašto se ne bi smjelo nasjesti na provokacije Vučićevih marioneta, koje su trenutno instalirane na nekim od najznačajnijih državnih funkcija u Crnoj Gori, poručio je Vojinović

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.